Naisten yleisimmät bilevirheet – teetkö sinä näitä?

Oletko koskaan nolannut itseäsi sukujuhlissa? Joitko liikaa, vai jäitkö kiinni juoruilusta kulman takana? Lue nämä vinkit, etkä enää koskaan epäonnistu bileissä!

Allwomenstalk.com keräsi yhteen naisten yleisimmät juhlamokat. Sorrutko sinä näihin? Lue lista ja päätä!

Puheisiin exän kanssa

Jos kyse ei ole hätätilanteesta, sinun ei ole pakko jutella oman tai kumppanisi exäsi kanssa. Voit tervehtiä heitä hymyillen ja kysäistä kuulumiset, mutta on turhaa yrittää vääntää small talkia, jos kumpikin tuntee olonsa epämukavaksi.

Oon niin kade

Lähestulkoon kaikissa juhlissa on se yksi henkilö, joka bilettää ankarammin kuin muut, pukeutuu lyhyempään hameeseen tai vetää huomion muuten itseensä. Hän ei tee tätä ärsyttääkseen sinua tai varastaakseen puolisoasi; hän vain on sellainen. Jätä siis halveksivat tuhahdukset ja kadehtivat katseet kotiin.

Jos paikalla on henkilö, joka vikittelee kaikkia varattuja ihmisiä, mustasukkaisuuden tunteet ovat luonnollisia. Hepulin saaminen ei silti kannata, sillä jos kumppanisi on luotettava, hän ei lähde mukaan leikkiin vaikka vikittelijä olisi alasti.

Pakko pukea jakkupuku?

Se, että äitisi ei hyväksy vain polveen ulottuvia hameita ei tarkoita, ettetkö saisi pukeutua sellaiseen. Juhlapukeutuminen on usein muutenkin hieman jäykkää, joten miksi pahentaisit tilannetta tekemällä niin kuin kaikki muut haluavat? Älä unohda omaa tyyliäsi, vaan noudata kutsussa mahdollisesti esitettyä pukukoodia oman tyylitajusi mukaisesti.

Korkki kiinni ajoissa!

Liika alkoholin nauttiminen saa siroimmankin neidon horjahtelemaan ja kaatuilemaan. Jos et halua muistaa hääjuhlista ainoastaan sitä, miten jouduit takertumaan upeasti pukeutuneeseen anoppiisi pysyäksesi pystyssä, älä juo liikaa.

Tarkkaile huuliasi

Varsinkin sellaisissa juhlissa, joissa on mukana monta erillistä sukua tai kaveripiiriä, syntyy helposti "klikkejä". Kenties toisen suvun musta lammas teki viime vuonna jotain niissä toisissa juhlissa, joista nyt juoruillaan. Osoita kunnioitusta juhlan järjestäjää kohtaan: älä lähde mukaan ilkeämieliseen panetteluun tai naureskeluun.

Osoita kunnioitusta…

Vaikka pitäisitkin itse raisusta bilettämisestä, kunnioita juhlien järjestäjän toiveita. Käyttäydy tilanteen vaatimalla tavalla, äläkä juo liikaa alkoholia. Sama sääntö pätee myös toisin päin: jos juhlissa hörpitään boolia ja hoilataan karaokea, älä pilaa muiden huvia pyörittelemällä silmiäsi nurkassa.

…mutta pysy rentona!

Nauti juhlista, sitä varten ne on järjestetty! Käyttäydy kohteliaasti, ole oma itsesi ja tutustu muihin vieraisiin niin kaikki sujuu hyvin.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja