Mainos

Naisista kertovat laulut listaksi

Kymmenen Uutisissa viime sunnuntaina ollut juttu naisista suomalaisissa lauluissa on herättänyt niin paljon kiinnostusta yleisössä, että julkaisemme sen tässä osittain uudestaan.

Suomalaisista naisista on levytetty ainakin 668 erilaista kappaletta, ja naistensa ihanuudesta kieroudesta tai kurjuudesta laulavat luonnollisesti suomalaiset miehet. Ylivoimainen ykkönen naisille omistetujen laulujen lukuisuudessa on itse Olavi Virta. Kisan vakuuttava kakkonen on "Molli Jori" Georg Malmstén ja kolmanneksi sijoittui Leevi & Leavings -yhtye.

Mainittakoon listan ulkopuolelta vielä hyvin sijoittuneet: Juice Leskinen, Matti Jurva, Reijo Taipale ja M.A Numminen. Tähän täysin harrastepohjalta ylläpidettävään naisennimiluetteloon hyväksytään vain suomenkielisiä lauluja. Esityksiä ei ole syrjitty musiikkilajin tai tyylin mukaan enempää kuin sanoituksen pilkan, huumorin tai ylistysen johdosta. Tosin mukaan pääsevät vain todelliset naisille omistetut laulut eivätkä esim. naisen nimisestä laivasta kertovat viisut.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.