Mainos

Naisille oma olut Britanniassa?

Britannia haluaa lisätä kansallisjuomansa, oluen, kuluttajien määrää. Uutena kohderyhmänä ovat naiset, joita miesmäisenä pidetty oluen litkiminen ei nykyisin kiinnosta.

Brittiläisen Camra-olutkampanjan puheenjohtaja Paula Waters sanoo, että brittiläisten panimoiden tulisi kehittää olut, joka olisi naistenkin makuun. Watersin mukaan olutteollisuuden tulisi ryhtyä kehittämään olutta, joka olisi suunniteltu naisten makuun ja tarpeisiin. Tällainen olut olisi maailman ensimmäinen "Fem-ale", naisten olut. -Vieläkin on vallalla myytti, jonka mukaan olut on vain miesten juomaa , Waters totesi Ison-Britannian olutfestivaalien avajaisissa.

Camra-olutkampanjan tekemässä tutkimuksessa on käynyt ilmi, että yhä useampi nainen joisi mielellään useammin olutta, jos juoma tarjoiltaisiin tyylikkäämissä laseissa. Perinteiset tuopit kun eivät naisten estettistä silmää hivele.

Brittiläiset vertaavatkin itseään kateellisina belgialaisiin, joilla olutkulttuuri on sofistikoituneempi.

-Belgiassa juomissa on vara valita. Siellä voi ostaa vaikkapa hedelmäisen oluen, joka tarjoillaan trendikkäissä laseissa. Belgiassa monet naiset juovat tällaisia perinteisiä oluita kahviloissa ja baareissa, Waters sanoo.

Vuosittainen, Lontoossa järjestettävä Ison-Britannian olutfestivaali alkoi tänään ja jatkuu lauantaihin saakka. Vaahtojuomien maisteluun odotetaan yli 45 000 kävijää.
(MTV3-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.