Naiset voihkivat sängyssä partnerinsa kliimaksin tähden

Kysely paljasti, milloin nainen päästää oikeat nautinnonäänensä vällyjen välissä. Toisin kuin voisi luulla, nainen ei voihkikaan oman nautintonsa huipulla.

Naisen kiihkeät paritteluäänet ja -voihkinat karkaavat huulilta useimmiten jo ennen naisen kliimaksia tai partnerin huipun aikana – eivät silloin, kun nainen itse on saamassa orgasmin, Central Lancashiren yliopiston teettämä selvitys paljastaa. Kyselyllä pyrittiin selvittämään, voihkiiko nainen seksin aikana orgasminsa partaalla vai tapahtuvatko nautinnonäänet itsenäisesti, varoittamatta, ilman minkäänlaista sääntelyä.

Suuri osa naisista paljasti kyselyssä saavuttavansa oman huippunsa yleensä jo esileikin aikana, mutta kertoivat kuitenkin ääntelevänsä eniten nautinnosta partnerinsa kliimaksin partaalla.

Kyselyn teettäjät uskovat, että naiset tuppaavat voihkimaan seksin aikana auttaakseen miestä saavuttamaan kliimaksin, eivät oman nautintonsa vuoksi. Naiset uskovat – jopa tiedostamattaankin – että kyseinen ääntely kuuluu eittämättä seksiin ja olevan sitä, mitä mies haluaa. Vai olisiko taustalla kenties halu saada mies laukeamaan ihan vain jo biologisista syistä?

Kyselyn tulokset saatiin analysoimalla 71 naista, joiden keskivertoikä oli 22.

Lähde: Mid-day.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja