Mainos

Naiset - varokaa öistä ahdistelijaa Turussa

Poliisi etsii naisten ahdistelijaa Turussa. Turun keskustan alueella on touko-heinäkuun viikonloppuina tapahtunut ainakin kahdeksan seksuaalista hyväksikäyttöä tai sen yritystä. Poliisin mukaan kyseessä on todennäköisesti sama ulkomaalainen mies kaikissa tapauksissa. Teot ovat ajoittuneet aamuyöhön.

Ahdistelija säikähtänyt helposti

Poliisille on ilmoitettu useita tapahtumia, joissa tekijä on seurannut naisia porraskäytävään ja siellä tarrannut heihin fyysisesti kiinni, mutta toistaiseksi teot ovet jääneet seksuaaliseksi lähentelyksi taikka pahoinpitelyn asteelle naisten puolustautuessa ja huutaessa, jolloin tekijä on poistunut. Uhrit ovat olleet 20-30 -vuotiaita.

Tekijän uskotaan seuraavan ravintolasta tai keskustasta palaavia naisia polkupyörällä tai kävellen. Kaikissa tapauksissa miehestä ei ole havaintoa ennen kuin hän on rynnännyt naisen perään porraskäytävässä.

Tekoja on tapahtunut tähän mennessä itäisessä Turussa, Betaniankadulla, Samppalinnankadulla, Itäisellä Pitkäkadulla, Sirkkalankadulla sekä Hämeenkadun alkupäässä, sekä läntisellä puolella Pispalantiellä ja Jarrumiehenkadulla.

Poliisi toivoo vihjeitä

Poliisi varoittaa varsinkin yksin yöllä liikkuvia naisia huolehtimaan omasta turvallisuudestaan ja ilmoittamaan välittömästi poliisin hälytysnumeroon, mikäli joutuu seurailun kohteeksi. Toistaiseksi tekijä on säikkynyt henkilön riittävää puolustautumista ja paennut paikalta.

Poliisi uskoo tapahtumia olevan huomattavasti enemmän kuin tähän mennessä on tullut julki.

Poliisi pyytää mahdollisiin uhkaaviin tilanteisiin joutuneita ilmoittamaan tietonsa asiasta vihjepuhelimeen 0504562200.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.