Mainos

Naiset varastavat lompakoita Hämeenlinnassa

Kanta-Hämeen poliisi otti kiinni kolme ulkomaalaista henkilöä epäiltyinä lompakoiden anastamisesta 9.6.2009. Hämeenlinnan käräjäoikeus vangitsi kolmikon tänään.

Hämeenlinnan kaupungin alueella liikkuu kuitenkin edelleen ulkomaalaisia nuorehkoja naisia, jotka ovat anastaneet pääasiassa kaupassa asioivilta asiakkailta lompakoita ainakin 8–10. kesäkuuta. Anastetut lompakot ovat olleet yleensä avoimissa käsilaukuissa, joita on kannettu joko olalla tai pidetty avoinna ostoskärryssä. Lompakoita on anastettu myös ihmisten taskuista.

Naisten tekotapana on ollut kiinnittää asiakkaan huomio toisaalle esimerkiksi kyselemällä huonolla kielitaidolla esimerkiksi marjoista, tai törmäämällä asiakkaaseen. Samalla lompakko on anastettu. Naiset eivät liiku yksin.

Poliisi kehottaa ihmisiä tarkkailemaan omaisuuttaan ja ilmoittamaan kaupan henkilökunnalle, mikäli edellä mainitun kaltaista toimintaa havaitaan.

Anastetuista lompakoista voi edelleen ilmoittaa Kanta-Hämeen poliisilaitoksen Hämeenlinnan pääpoliisiasemalle puhelinnumeroon 071 8737726.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja