Naiset paljastavat: Näin isken miehen

Miten mies vietellään? Kannattaako turvautua hymyyn, säihkysääriin vai hurmaavaan luonteeseen? Helmen naislukijat paljastivat toimivimmat vinkkinsä!

Jos tapaat mielenkiintoisen tyypin, miten kiinnität hänen huomionsa? Onko hymy tehokkain flirttiase, vai puhuvatko kurvit puolestaan? Helmi kysyi naislukijoiltaan, miten he viettelevät miehen. Vastaajista 37 prosenttia viettelisi miehen katselemalla tätä syvälle silmiin, kun yli 26 prosenttia hurmaisi ihastuksensa ihanalla hymyllä. 17 prosenttia luottaisi kehonsa vetovoimaan ja esittelisi kurvejaan.

Miten mies vietellään? Lue tarinat alta!

Hymy on täsmäase iskemiseen

– Valloittavalla hymyllä. Hymyni on hellä, mutta miehiin vetoava.

– Hymyilen nähdessäni komean mieheni. Muutkin miehet saavat hymyjä osakseen, mutta hymyssä, jonka annan miehelleni, on mukana hieman flirttiä ja miehet, jotka ovat tuntemattomia, saavat perinteisen "kiva, kun tavattiin" -hymyn… Mutta kaverit ovat kehuneet hymyäni, ja myös poikakaverit, joten se on täsmällinen iskuase...!

– Pidän itseäni ns. tavallisena naisena: olen sinut itseni kanssa ja korostan hyviä puoliani. Olen itsevarma ja tihkun seksikkyyttä kotoa lähteissäni... Kantaa hedelmää, miehet ovat myytyjä...

– Katseen ohella sanat ovat paras flirtti. Viattomillekin sanoille saat sopivilla painotuksilla toisen merkityksen ja miehen uteliaaksi

Ulkoiset avut tehokeinona

– Viettelen miehen säihkysäärilläni. Minun onneksi vain harvat naiset tajuavat, mikä vaikutus on kapealla hameella, ohuilla sukilla ja korkeilla koroilla!

– Upeilla kurveillani. Seurustelumme aikana olen lihonut lähes kymmenen kiloa ryminällä. Ja mieheni käy aivan kuumana! Hänen mielestään uhkeat, pyöreät naiset ovat seksikkäitä. Itse en omasta olemuksestani pidä ollenkaan, joten välillä tuntuu varsin karulta, miten innokas mieheni onkaan.. Ongelma kun on, että en koe itseäni seksikkääksi vaikka hän ylistäisi kurvejani maasta taivaisiin. Ei tässä tarvitse paljon enää vietellä, kunhan laitan tiukat legginsit, tai muut ällötykset, joita en koolleni soisi, niin johan mies on kimpussa. Hän haluaisi, että pukeutuisin tiukkoihin makkarankuoriin, että kurvit eli toisin sanoen pelastusrenkaani erottuisi. Ovatko omat silmäni vain väärässä, vai mieheni vain hyvin omalaatuinen mies outoine mielihaluineen..?

– Avopuolisoni kehuu usein älyäni. Luulenpa silti, että myös ulkoisilla suloillani on jotain vaikutusta asiaan.

– Kaikilla yllämainituilla ominaisuuksilla ja monella muullakin asialla. Minusta on moneksi. Olen monitaitoinen nainen. Ja tämä viettelyasia koskee vain ja ainoastaan aviomiestäni. Olen yhden miehen nainen, jolle parisuhteen toimiminen ei ole itsestäänselvyys, vaan sen eteen pitää nähdä vaivaa. Ja ajatella myös toisen tunteita sekä tehdä kompromisseja. Olla avoimia ja rehellisiä. Kukaan ei ole ajatustenlukija eikä mökötys ja kiukuttelu ole aikuismaista käytöstä. Arvostusta unohtamatta!


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja