Mainos

Naiset paljastavat kauhutarinansa: Näin tapasin kumppanini perheen!

Joulu on jo ovella, mikä tarkoittaa sitä, että saat pian viettää aikaa kumppanisi perheen kanssa. Toivottavasti sinulla ei mene yhtä pahasti pieleen kuin näillä naisilla…

Naiset kertoivat Cosmopolitan.comille, minkälaisissa tunnelmissa he tapasivat kumppaninsa perheen. Lue nolot, kiusalliset ja oudot tarinat!

– Tapasin poikaystäväni äidin ensimmäistä kertaa, kun pistäydyimme ohikulkumatkalla tervehtimässä häntä. Puolen tunnin jälkeen poikaystäväni sanoi äidilleen, että meidän täytyy lähteä. Äiti raivostui ja huusi: "Ajattelet vain alapäälläsi!" Poikaystäväni poistui paikalta ovet paukkuen ja minä seurasin kiusaantuneena perässä. Amanda, 29.

– Poikaystäväni äiti on kotoisin Filippiineiltä, joten hän ei osannut kovinkaan hyvin englantia. Ensimmäisellä tapaamiskerrallamme hän puristi minua takamuksesta – kovaa. Hän kuulemma tekee niin jokaiselle tytölle, joita hänen viisi poikaansa tuovat kotiin. Hän haluaa varmistaa, että heillä on tarpeeksi leveät lanteet synnyttämiseen. Zoe, 27.

– Kun olin toisilla treffeillä nykyisen aviomieheni kanssa, tapasin hänet baarissa, jossa hänen lempibändinsä esiintyi. Hän ei kertonut minulle, että hänen serkkunsa seurustelee bändin kitaristin kanssa, joten serkku oli myös paikan päällä, kuten myös loput hänen suuresta perheestään! Minulla oli ylläni hyvin avokaulainen toppi, joka sopi kuumille treffeille, mutta ei vanhempien tapaamiseen. Pelkäsin näyttäväni heidän mielestään halvalta, joten jouduin väittämään, että minulla on kylmä ja pidin koko illan ylläni ylös asti napitettua villatakkia! Ginny, 29.

– Tapasin poikaystäväni äidin, kun vietimme viikonloppua hänen luonaan. Hän on hippi, eli täydellinen vastakohta minun konservatiivisille vanhemmilleni. Yllätyin, kun hän ilmoitti sijanneensa yhteisen vuoteen minulle ja poikaystävälleni ja järkytyin, kun kuulin syyn. "Tunnen, että teidän välillänne on kemiaa. Onko poikani hyvä rakastaja? Hänen isänsä ainakin oli." Tara, 30.

– Kun tapasin poikaystäväni vanhemmat ensimmäistä kertaa, oli jäätävän kylmä ilma. Menimme ulos päivälliselle. Kun palasimme autolle, hänen isänsä horjahti ja kaatui. Hänelle ei käynyt mitään, mutta tilanne oli dramaattinen. Poikaystäväni kirjaimellisesti huusi: "Isä!" ja hänen äitinsä kiljui: "Voi luoja!" Entä minä? Sain niin kovan naurukohtauksen, että jouduin teeskentelemään yskiväni. En voinut sille mitään, kaatuvat ihmiset saavat minut nauramaan. Jessica, 27.

– Tapasin poikaystäväni äidin sattumalta, kun livahdimme heidän kellariin pelaamaan pöytäfutista. Hänen äitinsä tuli odottamatta kotiin kesken suutelusessioidemme. Hänellä ei ollut mitään käsitystä, kuka minä olen. En todellakaan olisi halunnut tehdä sellaista ensivaikutelmaa. Robin, 23.

– Minun oli tarkoitus tavata poikaystäväni vanhemmat jouluna. Tiesin, että hän oli kehunut minua fiksuksi ja vastuulliseksi. Varasin kuitenkin vahingossa väärät lentoliput. Neljän päivän sijaan olin vierailulla vain 1,5 päivää. Kun olin menossa kättelemään poikaystäväni isää, liukastuin uusissa korkokengissä ja tein komean spagaatin heidän edessään. Katy, 28.

– Poikaystäväni perheenjäsenet ovat ateisteja ja itse olen juutalainen. Minun perheeni keskustelee keveistä asioista ruokapöydässä, mutta hänen perheensä ruokapöydässä väitellään tulenaroista aiheista. Kun tapasin heidät ensimmäistä kertaa, keskustelunaiheena oli luonnollisesti uskonto. Tiesin, että he eivät usko jumalaan, mutta en ollut valmistautunut puolustamaan näkemyksiäni niin, että en loukkaisi ketään! Se oli yksi elämäni ikävimmistä ruokailuhetkistä. Gayle, 22.

– Kun tapasin poikaystäväni vanhemmat ensimmäistä kertaa, hänen isänsä avasi oven ilman paitaa. Hänen rintansa oli niin karvainen, että se muistutti 70-luvun mattoa. Ojensin käteni kätelläkseni häntä, mutta hän vetikin minut isoon, karvaiseen halaukseen. Molly, 29.

MTV3/Helmi

Lähde: Cosmopolitan.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.