Mainos

Naiset ovat kyllästyneitä elämäänsä

Tutkimuksen mukaan 90 prosenttia brittinaisista on tyytymättömiä elämäänsä. Samojen asioiden tekeminen päivästä toiseen saa ajan tuntumaan tylsältä.

Naiset tahtovat enemmän sisältöä elämäänsä. 90 prosenttia brittiläiseen tutkimukseen vastanneista naisista ei ole täysin tyytyväisiä elämäänsä. 60 prosenttia vastaajista oli täysin kyllästyneitä elämäänsä ja lähes puolet eivät jaksa jatkuvasti tehdä samoja asioita päivästä toiseen.

Kyselyyn vastaajilta tiedusteltiin myös, mikä saisi heidät tyytyväisemmiksi. Ratkaisu naisten tylsyyden tunteeseen on spontaanisten tekojen lisääminen. 90 prosenttia vastaajista oli tätä mieltä. 60 prosenttia naisista haluaisi jättää arjen taakseen ja hypätä seuraavalle mahdolliselle lennolle. Suosittuja piristyskeinoja olivat myös muutto toiseen maahan, uuden kokeilu petipuuhissa, uusi hiusleikkaus ja loman pituuden lisääminen.

Liika pohdiskelu estää spontaanisten asioiden tekemisen. Yleisesti hyväksyttyjen sääntöjen rikkominen voi pelottaa. Esimerkiksi uraputken katkaiseminen, töistä irtisanoutuminen ja ulkomaille pitkäksi aikaa lähteminen voi ihmetyttää lähipiiriä. Työn tekeminen ja menestymisen tärkeys korostuu länsimaisessa kulttuurissa, jolloin ihmisen onnellisuus voi jäädä unohduksiin.

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.