Mainos

Naiset loivat itselleen täydellisen loman

Ihanien naisten hurmaava Helmi-loma on Helmen lukijoiden itse suunnittelema lomapaketti, joka vie naisen kuin naisen taivaisiin ihanilla hemmotteluhoidoilla ja hellivällä luksuksella!

Helmi-loma on hemmottelua parhaimmillaan – tämä irtiotto arjesta on tarkoitettu kaikille ihanille naisille. Helmen lukijat suunnittelivat kaksi täydellistä kylpyläpäivää, jotka haluaisivat itse kokea. Testiryhmäläiset pääsivät testaamaan ja hiomaan lomasta täydellisen elämyksen. Nyt kaikki muutkin pääsevät nauttimaan tästä räätälöidystä lomasta!

Mistä on Helmi-loma tehty?

Sopivasti luksusta, iso annos aistinautintoja, ripaus romantiikkaa tai ylettömästi ystävyyttä, hyvin paljon herkuttelua, hemmottelua ja helliviä hoitoja – näistä aineksista on täydellinen Helmi-loma tehty.

Kysyimme Helmi-naisilta ohjeita täydellisen kylpyläloman luomiseen ja lupasimme rakentaa vastauksista oikean tuotteen Naantalin kylpylään. Vastauksissa korostui kaksi suuntaa – taivas on joko oman rakkaan syleilyssä tai ystävän kanssa jaettu yhteinen ilo. Niinpä hurmaavaa Helmi-lomaa varten rakennettiin vastausten pohjalta kaksi erilaista ihanaa hemmottelupakkausta pariskunnille ja ystäville.

Helmi-loma on testattu!

Helmen testiryhmään rekrytoidut klubijäsenet pääsivät testaamaan käytännössä Helmi-lomat ja antamaan tuomionsa. Kymmenen onnekasta pääsi testaamaan loman Naantalin kylpylään. Onnelliseen joukkoon mahtui pariskuntia, ystävykset sekä äiti ja tytär.

Testiryhmäläiset saivat nauttia Naantalin kylpylän hemmotteluhoidoista, sauna- ja allasparatiisista sekä päivittäin vaihtuvan vapaa-ajan ohjelmatarjonnasta, viininmaistajaisista sekä illallisesta tasokkaassa ravintolassa.

Testaajat antoivat Helmi-lomalle helmiä asteikolla 1–5. Helmi-loma sai keskiarvoksi huikeat neljä. Täydellinen loma!

Testiryhmäläiset arvioivat lomaa kehaisevin sanavalinnoin.

"Kokonaisuudessaan toimiva ja ihana konsepti. Oli tosi ihanaa viettää aikaa ystävän kanssa ihan rauhassa kauniissa Naantalissa ja tasokkaassa kylpylässä. Puitteet olivat aivan loistavat."

"Kun puhutaan hemmottelusta, niin tämä oli sitä parhaimmillaan. Sitä sai hetken olla prinsessa ja nauttia siitä, että huomioidaan kokonaisvaltaisesti."

Testiryhmäläiset myös suosittelivat lomaa sydämensä kyllyydestä.

"Kyllä, ehdottomasti! Kaikki meni tosi hienosti ja luonnikkaasti, ei voi muuta kuin kehua. Loistava ohjelma, ihana ruoka ja ennen kaikkea mahtava henkilökunta.

Haluatko sinä kokea ihanan Helmi-loman ystävän tai rakkaasi kanssa?

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.