Naiset, huomio: Ritarillisuus ei ole kuollut – ainakaan Kanadassa

Kanadalaismies ratsastaa ympäri maata vakuuttaakseen, ettei ritarillisuus ole kuollut.

Kanadalaismies Vincent Gabriel Kirouac, 22, matkustaa ympäri maata edistääkseen kohteliaisuutta ja kunnioitusta – ja todistaakseen, ettei ritarillisuus ole kuollut. Quebecista matkansa aloittanut Kirouac on ollut tien päällä huhtikuusta lähtien, muttei ole joutunut nukkumaan yötäkään taivasalla, sillä kanadalaiset ovat olleet vieraanvaraisia maanmiestään kohtaan.

Kirouac kertoi CBC-radiokanavalle ratsastavansa maatilalle, koputtavansa oveen ja pyytävänsä yksinkertaisesti yösijaa. Kohtaamisen mies aloittaa yleensä kysymällä ensin, ovatko maatilan asukkaat kuulleet hänen projektistaan nostaa suoraselkäisyyden, kohteliaisuuden ja kunnioituksen kaltaiset arvot uuteen uskoon.

– Useimmat ovat ihmeissään ja ällistyneitä siitä, että jotain tällaista tapahtuu, mies kertoo.

Vincent Kirouac, 2010-luvun ritarikatso kuvat ja video ritarista CBC:n sivuilta!

Kirouacin mielestä ritarillisuus on mahdollista jopa nykypäivänä, joten hän on ritariksi sonnustatumisen lisäksi ottanut roolin sydämen asiakseen.

– Olen ritari. Yritän olla lahjomattomuuden symboli ja epäonnistumatta velvollisuudessani, joka on olla hyvä esimerkki muille.

Hevosellaan Lionheartilla matkaa taittava mies toivoo, että ihmiset, jotka hän kohtaa, omaksuvat osan hänen käytöksestään ja toteuttavat sitä omassa elämässään.

Miten sinä suhtautuisit ovellasi koputtavaan, yösijaa pyytävään ritariin? Kommentoi!


MTV3 Helmi

Kuva: Shutterstock

Lähde:CBC News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja