Naiset äänestivät: Hän on kuumin Leijona-uros!

Päivän polttava kysymys Helmessä oli, kuka on MM-Leijonien kuumin uros. Kuumimmaksi kruunataan ilmaveivien ihmemies Mikael Granlund, ja hänen perintöprinssikseen yhden äänen erotuksella Tuomo Ruutu.

Jääkiekon MM-juhlahumussa olleet Helmen lukijat saivat sanoa painavan sanansa siitä, kuka on Leijonalauman kuumin valioyksilö. Äänestys oli hyvin tasaväkisinen, ja aivan loppumetreillä 19-vuotias Mikael Granlund valittiin kuumimmaksi. Hän sai 862 annetusta äänestä 24 prosenttia.

178 cm pitkä ja 80 kg painava HIFK-pelaaja on Oulun Kärppien kasvatti. Granlundilla on ollut hyvä kiekkokausi, sillä hän voitti samana vuonna SM-kultaa ja MM-kultaa. Nähtäväksi jää, löytyykö miehelle oma kultakin pian kainaloon – kultajuhlissa hänen mainostettiin olevan sinkku!

”Tarvitseeko tuollainen nallekarhu edes selityksiä, että miksi se on komein? ” mikke4eva

”Ei kahta sanaa. Micce oli Suomen paras, sanotaanko Suomen aivot. Veivi oli kyllä vielä bonusta.” Aamun_virkku_49

”Varmistaa Suomen jääkiekkoilun tulevaisuuden! ” Tuulantei

”Mikael Granlund. Se osaa veivaa veivaa!” sg

Tuomo Ruutu – joka äidin unelmavävy?

Seuraavaksi eniten ääniä, 23.9 prosenttia, keräsi 28-vuotias Carolina Hurricanesin hyökkääjä Tuomo Ruutu. 185cm pitkä ja 96kg painava uros sai naisilta vuolaita kehuja äänestyksessä, ja tässä muutamia mehukkaimpia.

”Tuomo Ruutu miehinen mies, naistenmies hyvännäköinen ja kaikkea mitä äidit toivovat vävyksi.” tuntematon

”Tuomo Ruutu. Sänkykamarisilmät, pilkettä ja viipyilevä syvä katse, mies kuin suoraan mallitoimiston listoilta!” Tiina

”Tuomo Ruutu ehdottomasti! Sen lisäksi että Tuomo on Leijonien lahjakkain pelaaja, hän on lisäksi myös ihan tajuttoman hyvännäköinen.” Tuomo_rulezzz!

”Tuomo Ruutu on komea, seksikäs, vahva ja voimakas mies, jonka käsivarsille olisi ihanaa heittäytyä.” Miss Finland

Kolmanneksi äänestyksessä sijoittui Leijonien kapteeni, 28-vuotias, 191 senttiä pitkä ja 91 kiloa painava Minnesota Wildin hyökkääjä Mikko Koivu.

”Mikko Koivu. Mies, eikä poika enää 3. Johtaja isolla C:llä. Taitava, lahjakas, määrätietoinen, vaatimaton, symppis, tarvittavaa pilkettä silmäkulmassa, pitkän huiskea ja valloittavan veikeä voittaja. Mitä muuta mieheltä voi vaatia.. D? Yksinkertaisesti ihana! <3” Kipa

Neljänneksi komeimmaksi äänestettiin29-vuotias Jarkko Immonen, 181 cm pitkä ja 95 kg painava Leijona-uros.

”Jarkko Immonen. Rauhallinen, itsevarma, pilke silmäkulmassa. Kauniit simmut.” 26

Hekin kamppailivat kummimman tittelistä

Petteri Nokelainen, Jarkko Immonen ja Jyrki Välivaara on Miehen näköisiä, eivät jääkiekkotaidot saa ainakaan tätä aikuista naista syttymään parikymppiselle klopille.” tööt

Juhamatti Aaltonen! Hänen ruskeat silmät ovat yksinkertaisesti niin ihanat!” ***

Sami Lepistö! Nuorempi versio Tuomo Ruudusta..aah.” Jonna

Ossi Väänänen ainoa tarpeeksi karun ja jylhän näköinen mies. Suurin osa pelaajista näyttää pikkupojilta paitsi Väänänen, Koivu, Pesonen ja Vehanen.” Ahhh

Myös kaukalon ulkopuolelle sateli kehuja.

Timo Jutila, ne silmät ovat sellaiset, mihin voisin uppoutua vaikka päiväkausiksi. Ei mikään riisitikku, vaan miehekäs suomalainen uros.” Jenni.

”Valmentaja Jalonen! Kuuma mies.” anna

MTV3/Helmi

Kuva: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat