Mainos

Naisen surmasta murhasyyte

Syyttäjän mukaan mies potki ja löi naisystäväänsä sekä hakkasi tämän päätä lattiaan ja huonekaluihin. Miehen mukaan nainen oli loukannut itsensä kaatumalla kolmesti.

Turun käräjäoikeudessa on luettu nelikymppiselle miehelle syyte murhasta. Syyttäjä sanoo yli neljäkymmentävuotiaan miehen tappaneen naisystävänsä Raisiossa tavalla, josta aiheutui suurta kärsimystä.

Syyttäjän mukaan mies oli pahoinpidellyt naista ainakin potkimalla, lyömällä ja hakkaamalla tämän päätä lattiaan sekä huonekaluihin. Mies myönsi törkeän pahoinpitelyn ja kuolemantuottamuksen.

Turun oikeustalo

Naisella oli sisäisiä ja ulkoisia vammoja, ja pään vammat ovat syynä kuolemaan. Mies myönsi lyöneensä ja kuristaneensa naista hetken. Hän kiisti hakanneensa naisen päätä lattiaan. Miehen mukaan nainen aloitti riidan uhkaamalla saksilla.

Surmatyö sattui viime kesänä. Alakerran asunnossa olleet mies ja nainen hälyttivät poliisin, kun kuulivat naisen huutavan apua ja vetoavan mieheen, ettei tämä löisi. Yläkerran eri huoneista kuului myös kolahduksia ja ikään kuin iskun ääniä.

Mies kertoi naisen kaatuneen kolmesti, joista viimeisellä kerralla loukkasi itseään. Asunnossa oli verijälkiä eri huoneissa ja naisen irronneita hiuksia. Mies ei osannut kertoa, mistä jäljet johtuvat. Hänen mukaansa asunnossa ei myöskään huudettu.

Alakerran asunnosta soitettiin poliisille puoli kahdentoista aikaan yöllä. Poliisille soitettiin uudestaan, ja poliisikin soitti kysyen, onko tilanne jo rauhoittunut. Oikeuden mukaan partio tuli paikalle ennen yhtä.

Alkoholilla oli osuutta yön tapahtumiin. Mies sai syytteen myös kolmesta aiemmin tapahtuneesta pahoinpitelystä. Hän myönsi niistä yhden.

(MTV3-STT)

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.