Mainos

Naisen ruumis löytyi vanhasta öljysatamasta Helsingissä – poliisi pyytää apua

Helsingin Laajasalosta löytyi tänä aamuna tuntemattoman naisen ruumis.  Ruumis löytyi vanhasta öljysatamasta Haakoninlahdesta.

Poliisin alustavissa tutkimuksissa on ilmennyt, että nainen on kuollut eilisen illan ja tämän aamun välisenä aikana. Naisella ei ollut hallussaan mitään henkilöllisyyttä osoittavaa asiakirjaa tai omaisuutta.

Naisen kuolinsyy selvinnee huomenna tehtävässä oikeuslääketieteellisessä kuolemansyyn selvityksessä. Poliisi ei sulje rikoksen mahdollisuutta pois.

Poliisin mukaan nainen on noin 50 -vuotias ja pituudeltaan hieman alle 160 senttimetriä. Ruumiinrakenne on hoikka ja kiharahkot hiukset ovat vaalean ruskeat, joissa on harmaata. Naisella oli oikeassa ranteessa hopeanvärinen ranneketju ja molempien käsien nimettömissä sormissa kivelliset kultasormukset. Korvissaan hänellä oli pienet kultaiset riipukset.

Naisella oli vaaleanpunainen kevyt toppatakki, lyhythihainen kaulukseton edestä napitettava sinivalkoraidallinen paita ja vaaleanpunaiset pyjamahousut. Jaloissaan hänellä oli mustat goretex-mokkanahkavarsikengät.

Poliisi kaipaa tietoja naisen henkilöllisyydestä ja henkilöitä, jotka ovat saattaneet tehdä havaintoja kyseessä olevasta naisesta. 

Mahdollisista havainnoista pyydetään olemaan yhteydessä virka-aikana Helsingin poliisin väkivaltarikostutkintaan puhelin  029 547 5324 sekä virka-ajan ulkopuolella Helsingin poliisin johtokeskukseen puhelin. 029 541 7935.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.