Naisen outo fetissi: Orgasmeja jäätelöstä

Ruoasta kiihottuvalle naiselle jokainen ateria on seksuaalinen elämys, mutta jäätelö vie hänet aina nautinnon huipulle.

Yhdysvalloissa Coloradossa asuva Gabi Jones, 25, kärsii harvinaisesta kiihottumishäiriöstä, ja hän on jatkuvasti kiihotustilassa ilman minkäänlaista seksuaalista ärsykettä. Nyt jo yli 200 kiloa painava Jones koki ruoan aiheuttaman orgasmin ensimmäistä kertaa jo nuorena syödessään jäätelöä, digitalspy.co.uk kertoo.

– Rakastan jäätelön samettista tekstuuria kielelläni. Kerran tunsin kihelmöintiä, joka voimistui, kunnes se pyyhkäisi koko vartaloni läpi. Tunsin huimausta ja kuumotusta. Olin hämilläni, mutta tiesin, mistä siinä oli kyse, Jones kertoo.

Jonesin ystävät eivät uskoneet naista, kun hän kertoi näille tapahtuneesta. Jonesin vartalo kuitenkin jatkoi voimakkaita reaktioitaan aina kun hän söi täyteläisiä ja kermaisia jälkiruokia.

Jones saa ihailijoiltaan usein juustokakkuja ja burgereita lahjaksi, mutta hän kertoo, että jäätelö on edelleen hänen suosikkinsa. Jones on myös hankkinut itselleen jäätelökoneen. Hän myös kertoo kuvaavansa itseään nettisivustolleen, jossa ruokaorgasmeista kiinnostuneet ihmiset käyvät ihmettelemässä naisen fetissiä.

– Kun nautiskelen, en koskaan kiirehdi. Otan ihan rauhassa ja suhtaudun jokaiseen ateriaan seksuaalisena elämyksenä. Miehet saavat nautintoa nähdessään kuinka paljon minä nautin ruoasta. Siinä ei ole mitään väärää, Jones väittää.

MTV3/Helmi

Lähde: digitalspy.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja