Mainos

Naisen kova väite hotelli Kämpistä: Antoivat humalaiselle huoneeni avaimen

Entinen sijoituspankkiiri on nostamassa oikeustoimia hotelliketju Starwoodia vastaan. 31-vuotias bisnesnainen kertoo helsinkiläisen Kämp-hotellin henkilökunnan antaneen hänen huoneensa avaimen humalaiselle miehelle. Mies tuli avaimella huoneeseen ja käytti naista seksuaalisesti hyväkseen.

Daily Mailin mukaan 31-vuotias Alison Fournier on nyt nostanut hotelliketjua vastaan kanteen. Hotelli Kämp kuuluu Starwood-ketjuun. Fournieria avustaa asianajaja Gloria Allred. Humalainen mies ja Fournier eivät tunteneet toisiaan.

Fournier kertoo miehen tulleen sisään huoneeseen, riisuneen hänen vaatteensa ja alkaneen kouria häntä. Fournier nappasi kylpytakkinsa ja pakeni huoneesta. Hän sanoo järkyttyneensä aamuneljältä tapahtuneesta raiskausyrityksestä niin kovin, ettei ole voinut enää tehdä töitänsä.

– Tähän päivään mennessä en ole pystynyt unohtamaan tapahtunutta. Olen yöpynyt paljon Starwood-ketjun hotelleissa, ja odotin heiltä tiettyä turvallisuustasoa.

Fournierin huoneeseen tunkeutunutta miestä ei ole tunnistettu. Raiskausyritys tapahtui viime vuoden tammikuussa.

Asia on saanut laajalti huomiota ulkomaisissa lehdissä. Daily Mailin lisäksi myös News.com sekä Abs.cbn.comkirjoittavat tapauksesta.

Starwood-ketju vastasi tänään syytöksiin tiedotteella Yhdysvalloissa.

– Otamme syytökset vakavasti ja teemme hotellin kanssa työtä selvittääksemme tosiasiat ja mahdolliset turvamääräysten rikkomukset, jotka ovat johtaneet tähän valitettavaan tapaukseen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.