Mainos

Naisen kova kuorsaus ärsytti miehen lyömään

Pohjois-Savon poliisi joutui selvittelemään Kuopiossa viikonlopun aikana neljää miesten ja naisten välistä yhteydenottoa Yhdessä tapauksessa miesystävä hermostui naisen kuorsauksesta.

Lauantaiaamuyönä Petosella sijaitsevassa asunnossa mies kuristi mies kuristi avopuolisoaan kaulasta, nainen pääsi pakoon naapuriin ja hälytti poliisin paikalle.

Lauantai-iltana yksityisasunnossa Niiralassa nainen läpsi ja raapi miestä kasvoihin, jonka jälkeen mies kaatoi naisen lattialle sillä seurauksella, että naisen poskipää turposi osuttuaan lattiaan.

Sunnuntaiaamuyöstä yksityisasunnossa Niiralassa nainen heräsi siihen, kun miesystävänsä oli alkanut lyömään häntä ja lyödessään mies oli valittanut naisen kuorsaamisesta. Miesystävä oli ehtinyt poistua asunnosta ennen poliisin paikalle tuloa.

Sunnuntai-iltana hälytettiin poliisi rauhoittelemaan pariskunnan riittaa yksityisasuntoon Puijonkadulle. Poliisille selvisi, että pariskunta oli riidellyt pitkin iltaa ja ensin mies oli riepotellut naista ympäri asuntoa ja lopulta nainen oli lyönyt miestä puukon kahvapuolella otsaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.