Mainos

"Näinköhän juuri seuraavan iPadin? Ei mitään uutta nähtävää"

iLounge-julkaisun päätoimittaja väittää nähneensä laitteen, joka hänen arvionsa mukaan saattoi olla seuraavan sukupolven iPad-tabletkone. Päätoimittaja Jeremy Horwitz toteaa blogissaan jopa hieman kriittiseksi tulkittavaan sävyyn, että uutuuslaitteessa ei ole päällisin puolin mitään uutta nähtävää.

Hän vertaa asiaa iPhone4:n päivittymiseen iPhone 4S -malliksi. Myös iPhone 4S muistuttaa ulkoisesti edeltäjäänsä.

Horwitz totwaa, että uuden iPadin runko on aavistuksen verran aiempaa paksumpi, mutta muuten lähes ennallaan. Täten iPad 2 -mallille suunnitellut lisävarusteet sopisivat joitakin tiukkaan mitoitettuja koteloita lukuun ottamatta myös uusimmalle iPadille. Uuden iPadin takakameran kerrotaan olevan aiempaa hieman suurempi kooltaan. Kamerassa on hopeinen reunus, mutta ei salamaa.

Myös edestä katsottuna uusi iPad muistuttaa iPad 2 -mallia. Tosin teknisesti näytön odotetaan uudistuvan täysin, mutta Horwitz ei nähnyt näyttöä toiminnassa. Kaikki painikkeet ja liitännät ovat ennallaan, mikä helpottaisi nykyisten markkinoilla olevien lisävarusteiden hyödyntämistä.

Horwitz toteaa välttävänsä kehuskelua siitä, että hän olisi päässyt koskemaan uutta iPad 3 -laitetta. Hän huomauttaa, että muutokset laitteessa olivat niin pieniä, että kyseessä voisi olla vaikkapa "iPad 2S" tai "iPad 2HD".

Horwitz uskoo lisäksi, että hänen näkemänsä laite oli jo yli puoli vuotta vanha prototyyppi ja siinä ajassa ehtii tapahtua paljon muutoksia.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.