Mainos

Nainen vangittuna Aarnion huumevyyhdissä

Helsingin huumepoliisin hyllytettyyn päällikköön Jari Aarnioon kohdistuvassa huumerikostutkinnassa on ollut vangittuna kolmaskin henkilö.

MTV Uutisten tietojen mukaan keskusrikospoliisi epäilee niin sanottuun tynnyrijuttuun liittyen törkeästä huumausainerikoksesta myös 42-vuotiasta naista.

Nainen vangittiin Helsingin käräjäoikeudessa maaliskuussa. Hän pääsi vapaaksi viikko sitten vajaan kuukauden tutkintavankeuden jälkeen.

KRP epäilee naista törkeästä huumausainerikoksesta 14.4.2011-10.2.2012.

Epäillyn rikoksen tekoaika on sama, milloin Aarnionkin huumerikosten epäillään tapahtuneen.

Aarnion lisäksi huumevyyhdessä on edelleen vangittuna Aarnioon kytketty rikollispomo.

MTV Uutisten tietojen mukaan huumerikosepäilyt liittyvät Aarnioon teletunnistetietojen kautta.

Tynnyrijutussa on kyse KRP:n ja Helsingin poliisin 2011-2012 yhteistyössä tutkimasta isosta hasis-jutusta. Poliisitutkinnan mukaan Hollannista Suomeen tuotiin satoja kiloja hasista tynnyreissä. Hovioikeus langetti jutussa pitkät vankeustuomiot viidelle vastaajalle. Tuomitut ovat jättäneet valituksen korkeimpaan oikeuteen. Asianajajat ovat vaatineet jutun palauttamista uudelleen alioikeuden käsiteltäväksi.

Helsingin käräjäoikeus päätti viime viikolla jatkaa Aarnion tutkintavankeutta. Huumepoliisin päällikkö on ollut vangittuna yli viisi kuukautta. Aarnion epäillään syyllistyneen useisiin rikoksiin. Aarnio kiistää kaikki rikosepäilyt.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.