Mainos

Nainen, uskotko turhaan näihin seksimyytteihin?

Makuuhuoneen liikkuu monenlaisia luuloja ja huhupuheita. Uskotko sinä näihin myytteihin?

Saako ensitreffeillä mennä sänkyyn? Huomaako mies reisiesi selluliitin? Ota selvää, mikä on totuus vanhoista seksimyyteistä!

Suullisen lemmen myytti

Monen naisen mielestä mies haluaa suuseksiä, koska se alentaa naista. Mieshän saa makailla sängyllä ja katsella, kun hänen rakkaansa hoitaa hommat! Tosiasiassa miehet pitävät suullisesta lemmestä, koska se saa heidät tuntemaan olonsa hyväksytyksi ja rennoksi. Lisäksi kielellä voi tehdä asioita, joista muutoin voi vain haaveilla.

Jos et pidä temppujen tekemisestä huulillasi, kehittele muita tapoja, joilla voit hyväillä miestä ikimuistoisesti. Sivele häntä esimerkiksi rinnoillasi, jaloillasi tai hiuksillasi. Tärkeintä on, että kumppanillesi tulee arvostettu ja haluttu olo.

Kehon piilottelemisen myytti

Moni nainen on tyytymätön kehoonsa ja uskoo, että mieskin näkee hänen puutteensa ja paheksuu niitä. Olette menossa sänkyyn, ja sinä teet kaikkesi, jottei mies näkisi selluliittejasi tai vatsamakkaraasi. Mikä tuskaa aiheuttava myytti!

Mies kuitenkin tietää, ettet ole aikuisviihdetähti tai photoshopattu pikkupimu. Hän on rakastunut sinuun ja haluaa olla kumppanisi – rypyt tai makkarat eivät tätä tosiasiaa muuta. Mies myös haluaa nähdä ja kiihottua visuaalisesti, joten valojen sammuttaminen seksin ajaksi vie puolet huvista pois. Jos mies arvostelee vartaloasi, etsi kehollesi parempaa seuraa. Olet upea, ja ansaitset pelkkiä kehuja ja rakastavia katseita!

Aloitteen tekemisen myytti

Myytin mukaan miehen tulisi aina tehdä aloite ja pyytää naista treffeille. Vaikka miestä ei suoranaisesti haittaa olla aloitteentekijä – tekeehän sen saadakseen olla unelmiensa naisen, siis sinun, kanssasi! Nykyaikana myös nainen saa olla aloitteentekijä. Moni mies pitää itseään iskevää naista haluttavana, sillä valta ja ohjaksiin tarttuminen on seksikästä.

Aloitteen tekemisessä kannattaa luottaa omaan pelisilmäänsä. Jos miehesi on vanhoillinen ritarityyppi, anna hänen pyytää sinut ulos.

Ensitreffien myytti

Saako ensimmäisillä treffeillä päätyä sänkyyn? Tämä myytti jakaa ihmiset useaan eri ryhmään. Tärkeintä ei kuitenkaan ole treffien määrä tai soitettujen puhelujen minuuttimäärä. Tärkeintä on se, mikä teistä molemmista tuntuu oikealta ja hyvältä. Onko fiilis täydellinen jo ensimmäisellä tapaamisellanne?

Et välttämättä tee virhettä, vaikka menisittekin sänkyyn. Ensimmäisen kerran ei tarvitse olla täydellinen elokuvakohtauksenomainen seksikokemus. Älä luo liikaa paineita – luota vaistoihisi.

Lue myös:

AVA

Lähde: Marieclaire.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.