Mainos

Nainen todisti toisen äidin raivoa kauppareissulla: ”Toivon, että näit pelon oman lapsesi kasvoilla"

Jouluostoksia hoitanut nainen kauhistui kuultuaan, miten paikalla ollut äiti puhui lapselleen. 

Jouluostoksia hoitanut nainen kauhistui Primark-kaupassa kuultuaan, miten paikalla ollut äiti puhuu lapselleen. Tapausta todistanut nainen halusi pysyä nimettömänä, kertoo The Sun -lehti.

Naisen mukaan äiti huusi kovaan ääneen 8–9-vuotiaalle tyttärelleen.

 • Jos olet huolissasi ja epäilet, että läheisesi elää väkivallan keskellä, ota asia puheeksi. Voit myös soittaa poliisin kuullessasi väkivallan ääniä naapurissa. Sinun ei tarvitse tietää tarkasti, mistä asunnosta ääni tulee.
 • Väkivallan merkkejä voivat olla esimerkiksi se, että ennen iloinen ja sosiaalinen ystävä masentuu, muuttuu ahdistuneeksi ja eristäytyväksi. 
 • Ota asia puheeksi. Sano huomanneesi, ettei jokin ole nyt kohdallaan. Kerro, että olet huolissasi, ja kysy väkivallasta suoraan. Ole ymmärtäväinen, anna ihmisen ymmärtää, että olet olemassa häntä varten.
 • Henkisen väkivallan psyykkiset seuraukset ovat samat kuin fyysisen väkivallan kokijoilla. Vaikka käsi ei koskaan löisi, pelko on todellinen ja pelon seuraukset fyysisiä. 
 • Nettiturvakoti auttaa ja tarjoaa tietoa!
 • Turvakodista saat apua 24/7!

Lähteet: Turvakoti.net, Väkivaltaobservatorio

– Hän sanoi: ”piiskaan per*eesi raa’anpunaiseksi, kun pääsemme kotiin, odota hitto vain”. Tyttöparka vain katsoi lattiaa, hän oli kauhuissaan. Nainen näki minun katsovan ja huusi ”minä hittoa sinä tuijotat”, mutta jatkoin vain kävelyä. Minulla oli pieni tyttäreni mukanani enkä tiennyt, mitä nainen tekisi.

Toinen tilanteen kuullut ohikulkija soitti poliisin, joka tutkii ilmoitusta. Tilanteen nähneet eivät halua nimiään julki.

"Toivon, että jonain päivänä joku, johon luotat, saa sinut pelkäämään"

Nimettömänä pysyttelevä äiti kirjoitti Facebookin paikalliseen äitiryhmään näkemästään. Hän osoitti kirjoituksensa huutaneelle äidille.

– Toivon, että jonain päivänä joku, johon luotat, saa sinut pelkäämään, toivon, että pieni tyttösi kertoo jollekulle, miten hänen äitinsä saa hänet pelkäämään, toivon että menitte kotiin etkä pitänyt lupaustasi, nainen kirjoitti.

– Toivon, että pysähdyit ja näit pelon oman lapsesi kasvoilla ja täyden kauhun minun kasvoillani. Toivon, että tajuat, miten arvokas tuo pieni tyttö on, ennen kuin hän oppii, että noin ihmisen kuuluu tulla kohdelluksi jonkun rakastamansa ihmisen taholta. Toivon, että tajuat, miten onnekas olet, kun sinulla on lapsi ja niin monet eivät saa lasta tai ovat menettäneet omansa.

Lähde: Thesun.co.uk

***

15:00

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.