Nainen tilasi pikaruokaa "jumalan piikkiin" ja pakeni paikalta – poliisi tavoitti oudon maksutavan valinneen asiakkaan myöhemmin puistosta

New Mexicon osavaltiossa Yhdysvalloissa nainen tilasi autokaistalta pikaruokaa, totesi tarjoilijalle ruoan menevän jumalan piikkiin ja pakeni paikalta. Tapauksesta uutisoivan New York Postin mukaan naista vastaan ollaan nostamassa syytteet varkaudesta.

Lehden mukaan 30-vuotias nainen pidätettiin maanantaina The Las Crucesin kaupungissa. Hän oli mennyt Sonic-pikaruokalan autokaistalle pyörällä. Tarjoilijan pyytäessä maksua nainen oli todennut ruoan menevät jumalan piikkiin. Tarjoilija oli todennut naiselle, ettei maksu toimi kyseisellä tavalla.

Tästä huolimatta tarjoilija oli ojentanut aterian, kun asiakas oli tullut pyörällään luukun äärelle. Maksamisen sijaan nainen pakeni paikalta. Poliisi tavoitti jumalan piikkiin tilaajan myöhemmin läheisestä puistosta.

Viranomaisten mukaan syytteitä saatetaan vielä lieventää. New York Post ei kerro, mikä lieventämisperuste tässä tilanteessa olisi. 

Lue myös:

    Uusimmat