Mainos

Nainen syytti sheikin poikaa raiskauksesta – päätyi itse syytteeseen

Yhdysvalloissa Kaliforniassa saudisheikin kiristämisestä syytetty saksalaisnainen on kiistänyt oikeudessa syyllisyytensä.

Leyla Orsia syytetään miljoonien kiristämisestä sheikki Monsur Albalwilta raiskaussyytteiden nojalla. 

Nainen oli syyttänyt sheikin 23-vuotiasta poikaa Thamer Albalwia raiskauksesta ja kiduttamisesta. Syytteiden mukaan Ors oli tämän jälkeen vaatinut sheikiltä 15 miljoonaa dollaria, jotta ei todistaisi poikaa vastaan oikeudessa.

Tapauksesta on syytettynä Orsin lisäksi tämän kaksi asianajajaa, Joseph Gerard Cavallo sekä Emanuel Karl Hudson. Myös Cavallo on kieltänyt häntä vastaan esitetyt syytteet, Hudsonin osalta tapausta käsitellään tämän kuun 30. päivä.

Ors oli ilmoittanut maaliskuussa poliisille, että hän oli joutunut Thamer Albawin raiskaamaksi ja kiduttamaksi. Albawia vastaan nostettiin tapauksesta syytteet Orsin kertomuksen ja fyysisten todisteiden perusteella.

Kesäkuussa Orsin asianajaja Hudson soitti väitteiden mukaan Albawin isälle ja sanoi, että Ors ei ilmesty oikeuteen todistamaan poikaa vastaan, jos isä maksaa 15 miljoonaa dollaria.

Myös Cavallo oli soittanut sheikille samana päivänä vaatien tätä maksamaan 20 miljoonaa dollaria Sveitsissä sijaitsevalle tilille.

Ors ja tämän asianajajat pidätettiin viime torstaina. Tuomari hylkäsi Albawia vastaan esitetyt raiskaussyytteet Los Angelesissa perjantaina.

Orsin asianajajat ovat vapaalla takuita vastaan, sen sijaan Ors pysyy vangittuna.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.