Mainos

Nainen siepattiin autoon Tampereella - tekijää etsitään yhä

Mies on siepannut nuoren naisen autoonsa Tampereella tänä aamuna.

Tapaus sattui Kaukajärven kaupunginosassa hieman ennen kello 8, kun kävelemässä ollut parikymppinen nainen pakotettiin henkilöautoon Kirsikadulla. Joitakin minuutteja myöhemmin nainen onnistui kuitenkin pakenemaan ja hyppäsi ulos autosta Kangasalla Kyötikkäläntien ja Kangasalantien liikenneympyrän lähistöllä.

Rikoskomisario Antti Heijarin mukaan uhri ja tekijä eivät ilmeisesti tunteneet toisiaan entuudestaan. Sieppaajalla saattoi olla tekohetkellä ase, mutta poliisi ei toistaiseksi halua tarkentaa tekotapaa.

Poliisi etsii tapauksen johdosta Opel Vectra-B merkkistä harmaata henkilöautoa ja alle 40-vuotiasta tamperelaismiestä. Etsittävän henkilöauton rekisteritunnus on IJA-943.

Mies oli yksin autossa tekohetkellä, ja poliisilla on käsitys miehen henkilöllisyydestä. Sieppaajan epäillään liikkuvan Jämsän seudulla, ja hän voi olla aseistautunut. Heijarin mukaan hänestä ei kuitenkaan oleta olevan vaaraa muille ihmisille.

Asiaa tutkitaan nimikkeellä törkeä vapaudenriisto. Autosta ja sen kuljettajasta sekä tapahtumasta tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä Pirkanmaan poliisiin p.07187 48013.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.