Mainos

Nainen satuili poliisille tarinan tuntemattomasta pahoinpitelijästä – peittelikin tappelua poikaystävänsä kanssa

Kuopion poliisi jäljitti keskiviikkona aamuyöstä pahoinpitelijää, joka paljastui yritykseksi peitellä pariskunnan välistä tappelua.

Hätäkeskus sai aamuyöllä 17-vuotiaalta naiselta ilmoituksen, että hänen asuntoonsa Haapaniemellä oli tunkeutunut nuori mies, joka oli pahoinpidellyt hänet. Poliisi havaitsikin tytön kasvoissa ja olkavarressa jälkiä pahoinpitelystä.

Poliisi lähti seuraamaan asunnolta lähteneitä jalkineenjälkiä pitkin kaupungin katuja. Lopulta jäljet kuitenkin näyttivät palaavan asunnolle päin, ja partion palattua asunnolle se näki tuoreet jäljet asunnon edustalla.

Partio meni uudelleen sisälle asuntoon, tavaten sisällä tytön luona nuoren 20-vuotiaan miehen, joka osoittautui tytön poikaystäväksi. Poliisi puhutti tyttöä uudestaan, ja tämä tunnusti tapelleensa asunnossa poikaystävänsä kanssa. Poikaystävä oli poistunut asunnosta ja tyttö oli johtanut poliiseja harhaan keksimällä tarinan asuntoonsa tunkeutuneesta miehestä.

Myös poikaystävällä oli kasvoissaan jälkiä tappelusta. Kumpaakin pariskunnasta epäillään pahoinpitelystä, minkä lisäksi tyttöä epäillään niskoittelusta poliisia vastaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.