Mainos

Nainen rankaisi naapurin poikaa ajelemalla tältä hiukset pois – ja kirjoitti otsaan törkeän tekstin

Missourilaista äitiä syytetään nuoren naapurinsa hiusten ajelemista. Äiti oli myös kirjoittanut pojan otsaan loukkaavan viestin.

Missourin Eurekassa poliisit ovat hämillään. Poliisin mukaan erään paikallisen 9-vuotiaan tytön äiti oli suuttunut naapurin pojalle, ja ajanut tältä hiukset. Lisäksi äiti oli kirjoittanut pojan otsaan törkeän tekstin, uutisoi ABC15.

Kaikki sai alkunsa siitä, kun äidin tytär meni naapuriin viettämään aikaa pojan siskon kanssa. Poliisin mukaan 9-vuotias poika oli mennyt samaan huoneeseen ja vetänyt naapuriaan hiuksista. Kun tyttö oli noussut istumaan, poika oli omien sanojensa mukaan vahingossa osunut tyttöä rintaan.

Kun tyttö meni kotiin, hän kertoi äidilleen, että häntä oli koskettu sopimattomasti. Kun poika oli tullut naapuriin etsimään siskoaan, raivostunut äiti oli vetänyt tämän asuntoon ja ajellut tältä hiukset. Tämä ei kuitenkaan riittänyt, vaan äiti oli myös kirjoittanut pojan otsaan tekstin 'perverssi'. Nyt äitiä saattaa odottaa syytteet alaikäisen pahoinpitelystä.

– Hän todella myönsi syytteet todeksi, ja tietenkin katuu ratkaisuaan, Dave Wilson poliisista kertoo.

Paikalliset ovat ihmeissään naisen käytöksestä.

– Jukra, en voi uskoa, että hän teki niin. Se on kamalaa, totesi Marilyn Clark.

Lähde: ABC15

***

8:00

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.