Mainos

Nainen puukotti miestä vatsaan ja hyppäsi parvekkeelta

28-vuotias nainen on viime yönä puukottanut 34-vuotiasta miestä Helsingissä. Nainen löi miestä puukolla vatsaan Vaasankadulla sijaitsevassa asunnossa kolmen aikaan aamuyöllä.

Haavoitettuaan miestä vakavasti nainen soitti hätäkeskukseen ja lupasi tulla avaamaan kerrostalon alaoven. Poliisi joutui kuitenkin rikkomaan alaovesta lasin, sillä naista ei alaovella kuulunut. Mentyään sisälle neljännessä kerroksessa sijaitsevaan asuntoon poliisi löysi henkitoreissaan olleen miehen. Miestä puukottanut nainen löytyi talon sisäpihalta yövaatteissaan.

Vastapäisessä talossa tupakalla olleen silminnäkijän mukaan nainen oli hypännyt kolmannen ja neljännen kerroksen välissä olevalta tuuletusparvekkeelta maahan. Löydettäessä nainen oli tajuissaan. Mies on viety Meilahden ja nainen Töölön sairaalaan.

Poliisin käsityksen mukaan mies ja nainen asuivat asunnossa yhdessä. Asunnossa oli paiskottu ja rikottu tavaroita. Alkoholin tai huumeiden osuutta asiaan poliisi ei tahtonut arvailla. Miehen ja naisen mahdollista aiempaa rikostaustaa ei ole vielä selvitetty.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.