Nainen paljastaa: Ostaa yli sadan euron mekkoja ja palauttaa ne yhden käyttökerran jälkeen – netissä tyrmättiin: "Ällöttävää"

1:54
Yksi vaihtoehto uuden ostamisen tilalle on vaatteiden lainaaminen. Katso aiheesta video!

Australialaisnainen paljastaa ostavansa juhlia varten uusia vaatteita ja palauttavansa ne heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Sosiaalisessa mediassa naisen toiminta on tyrmätty, kertoo Mirror.

Moni on varmasti joskus pohtinut lähestyvien juhlien tienoilla pitäisikö ostaa uusi juhlamekko vai ei. Toisaalta vaakakupissa painaa se, että juhlavaatteet ovat hintavia eikä niillä ole montaa käyttömahdollisuutta vuoden aikana, toisaalta samassa ystäväpiirissä ei viitsisi esiintyä taas samassa mekossa.

Mammamia-julkaisussa eräs australialaisnainen paljastaa, miten hän on tilanteen ratkaissut. Kahden lapsen äiti Chelsea, 25, kertoo ostavansa mekkoja ja haalareita juhlia varten ja palauttavansa ne yhden käyttökerran jälkeen.

"He eivät menetä rahaa"

Viimeisen yhdeksän vuoden aikana Chelsea kertoo ostaneensa ja palauttaneensa yhden käyttökerran jälkeen vaatteen jo 15 kertaa.

Mekot, joita nainen on ostanut ja palauttanut, ovat maksaneet hänen mukaansa noin 95–190 euroa. Hän sanoo, että ei koskaan osta vaatteita nettikaupoista, ettei hän joudu maksamaan toimitusmaksuja.

Chelsea sanoo, ettei hän oikeastaan tunne huonoa omatuntoa säästöniksistään.

– Minä näen sen niin, että he eivät menetä rahaa. Kunhan tuote on todella hyvässä kunnossa, he voivat myydä sen. Se on tavallaan win–win-tilanne kaikille, joten en tunne niin paljon syyllisyyttä, Chelsea sanoo.

Äiti sanoo, että jos vaate menee likaiseksi juhlien aikana, hän pitää sen. Hänen mukaansa myyjät kyllä huomaavat, jos tuote on pesty.

Hintalaput Chelsea yleensä piilottaa vaatteen sisään tai repii pahviosan irti jättäen muovikiinnikkeen paikalleen ja väittää liikkeessä hintalapun pudonneen hänen kokeillessaan sitä.

Chelsean mukaan hän on saanut palautettua kaikki kerran käytetyt juhlavaatteet, joita hän on yrittänyt palauttaa.

"Ällöttävää"

Sosiaalisessa mediassa naisen säästötaktiikka on tyrmätty, kertoo Mirror.

– Vaatteiden käyttäminen ja palauttaminen yhden käyttökerran jälkeen on ällöttävää, eräs kommentoi.

– Miten kamala asia, jota hän tekee. Hänestä pitäisi tuntua pahalta. Hän periaatteessa varastaa, toinen kirjoittaa.

– Kuinka puistattavaa henkilölle, joka lopulta ostaa sen mekon, jossa on jo ollut toisen hikinen vartalo, kolmas sanoo.

Lähteet: Mammamia, Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja