Nainen pahoinpideltiin rajusti lahtelaisasunnossa

Noin 40-vuotias nainen on pahoinpidelty rajusti Lahdessa yksityisasunnossa eilen illalla, kertoo poliisi. Poliisi otti asunnolta kiinni kaksi miestä. Vihjeitä kaivataan sekä seurueeseen liittyneestä kolmannesta miehestä että seurueen liikkeistä Tonttilan alueella.

Poliisin mukaan nainen oli sopinut tapaamisen kahden lahtelaismiehen kanssa netissä iltapäiväksi Lahden rautatieasemalle, josta oli menty asunnolle Riihitarhankadulle.

Seurue oli käynyt välillä ravintolassa, jonka jälkeen oli palattu asunnolle, jossa nainen oli pahoinpidelty. Vakavia vammoja saanut nainen on sairaalahoidossa.

Poliisi tutkii tapausta alustavien tietojen perusteella tapon yrityksenä ja vapaudenriistona.

Kiinniotettujen miesten henkilöllisyys on poliisin tiedossa. Molemmat ovat kaljupäisiä, ensimmäinen noin 40-vuotias, hoikkavartaloinen ja 185-senttinen, toinen noin 25-vuotias, 175-senttinen ja tukeva. Noin 170-senttisellä naisella on tummat olkapäille ulottuvat hiukset. Hänellä oli illalla mustat vaatteet.

Tapauksesta tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä kello 8-16 numeroon 050 4564312 tai sähköpostiosoitteeseen pitkakestoinentutkinta.paijat_hame@poliisi.fi.

(MTV3 - STT)

Lue myös:

    Uusimmat