Mainos

Naisella ollut pakkomielle tiettyyn väriin jo kolmen vuosikymmenen ajan – jopa koira on vaaleanpunainen!

Vaatteet, kengät, leivänpaahdin, asuntoauto ja tietokone. Aivan jokainen tämän naisen omistama esine ja asia on väriltään vaaleanpunainen.

Jokaisella on oma lempivärinsä; toiset käyttävät ainoastaan mustia vaatteita, toiset sisustavat kotinsa sinisillä koriste-esineillä. Harva kuitenkaan rakastaa tiettyä väriä niin paljon, että ympäröisi itsensä kyseisellä värillä aina sisustusta, vaatteita kuin hiuksiaankin myöten.

Toisin on asian laita tällä amerikkalaisnaisella. Elämäntehtäväkseen pinkin värin ottanut Kitten Kay Sera tunnetaan myös lempinimellä Pink Lady of Hollywood. Nainen on elänyt kirjaimellisesti vaaleanpunaista elämää jo kolmen vuosikymmenen ajan.

Naisen elämässä ei ole mitään, mikä ei olisi väriltään pinkkiä – ei edes koira, jonka turkin värjäämiseen hän kertoo käyttävänsä punajuurimehua.

Nainen työllistää itsensä erikoisella mieltymyksellään

Laulajana, näyttelijänä ja kirjailijana työskentelevä Sera ryhtyi muuttamaan elämäänsä pinkiksi jo 1980-luvulla. Muutettuaan vuonna 1999 Teksasista Hollywoodiin, ei mennyt kauaakaan aikaa, kun naista alettiin kutsua yleisesti väriin liittyvällä lempinimellään. Nykyisin väri onkin naisen suurin työllistäjä, ja hän muun muassa vuokraa asuntoaan valokuvaussessioita varten. Nainen on kirjoittanut väristä myös lastenkirjan, joka kantaa nimeä "Pentu, joka muuttui pinkiksi". 

Mutta miksi juuri kyseinen väri?

– Minä vain rakastan sitä. Se saa minut iloiseksi, ja olen aina ajatellut, että miksi et ympäröisi itseäsi asioilla, jotka tekevät sinut iloiseksi ja antanut sinulle iloa. Sinulla on vain yksi elämä, joten tee sitä, mitä rakastat ja ilmaise itseäsi tavalla, jolla haluat, Sera kertoo.

Nainen esittelee hyvin pinkkisävyisellä Instagram-tilillään omaa uskomatonta fantasiamaailmaansa, ja hän on onnistunut keräämään itselleen jo yli 27 000 seuraajaa. Seuraajien joukosta löytyy taatusti ihmettelijöitä, mutta taatusti myös niitä, joiden mukaan Sera elää heidän lapsuutensa unelmaa.

Lähteet: AOP, LaWeekly

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.