Nainen: Näin saat miehesi tanssimaan!

Eikö miehesi suostu tanssimaan, vaikka sinä haluaisit pyörähdellä hänen kanssaan parrasvaloissa? Yourtango neuvoo, miten saat kultasi tanssilattialle!

Pitääkö miehesi itseään huonona tanssijana? Vai onko hän sitä mieltä, että tanssiminen ei vain ole hänen juttunsa? Yourtango.com neuvoo, miten saat kultasi liittymään seuraasi tanssilattialle seuraavissa juhlissa.

Kerro kullallesi, miten tanssi voi parantaa parisuhdettanne. Ammattitanssijan mukaan tanssiminen parantaa sekä kommunikaatiokykyjä että lisää pariskunnan fyysistä läheisyyttä. Aloita siis miehesi suostuttelu kertomalla, miten yhteiset tanssisessiot vaikuttavat positiivisesti parisuhteeseenne.

Pelkääkö miehesi nolaavansa itsensä tanssilattialla vai eikö hän vain yksinkertaisesti osaa tanssia? Aloittakaa opettelu kotona. Hankkikaa DVD, jossa opetetaan tanssimisen alkeet ja neuvotaan yksinkertaisia liikkeitä. Ensi kerralla mies ehkä haluaa lähteä tanssilattialle näyttämään uusia taitojaan.

Jos mikään muu ei auta, käytä lahjontaa ja tee sopimus miehesi kanssa. Jos hän lupautuu lähtemään kanssasi tanssimaan, tee vastavuoroisesti jotakin, mitä hän haluaa sinun tekevän. Haluaako hän viettää poikien illan vai kaipaisiko hän kenties selkähierontaa? Lupaa tehdä jotakin mukavaa hänelle, jos hän toteuttaa sinun toiveesi.

Tärkeintä on muistuttaa miehelle, että kukaan ei oleta hänen valssaavan kuin Fred Astaire. Tanssin on tarkoitus olla hauskaa. Kerro miehellesi, että sinulle riittää pelkästään se, että hän yrittää parhaansa. Et vaadi häntä tanssimaan moonwalkia Michael Jacksonin tavoin.

MTV3/Helmi

Lähde: Yourtango.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja