Nainen, näin saat enemmän orgasmeja

The Frisky paljastaa, kuinka nainen voi saada enemmän orgasmeja.

Avain orgasmin saamiseen on oman kehon tuntemus. Opettele, mikä saa sinut hyrisemään tyytyväisyydestä, niin olet lähempänä hekumaa.

Tutustu itseesi ja opi nauttimaan

Vietä aikaa yksinäsi - alasti! Stimuloi herkkiä paikkojasi, keskity ja tutki, miten saat hekuman aikaiseksi. Kun olet miehesi kanssa sängyssä, yritä jäljitellä näitä liikkeitä.

Yritä myös saada itsesi oikealle tuulelle erotiikkaa varten. Vääränlaiset ajatukset voivat pilata fiiliksen, kokeile siis pehmeitä tyynyjä, hajustekynttilöitä ja romanttista musiikkia päästäkseni tunnelmaan.

Mielikuvaharjoittelulla hekumaan

Kun seksistä on kyse, miehet ovat visuaalisia, naiset psyykkisiä olentoja. Naiset toivovat pääsevänsä tunnelmaan ennen varsinaista aktia. Orgasmin saamista helpottaa mielikuvaharjoittelu. Kuvittele, mitä hän aikoo sinulle tehdä tai mitä toivoisit hänen tekevän. Jos mielikuvaharjoittelu ei riitä, ota omat kädet avuksesi.

Varmat orgasmiasennot

Naisilla on kaksi seksuaalista pistettä, jotka tuottavat eniten mielihyvää: klitoris ja g-piste. G-piste sijaitsee noin 2-3 sentin päässä vaginan seinämästä. Stimuloi näitä kohtia taukoamatta, niin pääset hekuman huipulle.

Paras tapa stimuloida sekä klitorista että vaginaa samaan aikaan on nainen päällä -asento. Tässä asennossa pystyt kontrolloimaan työntöjen kestoa sekä mitä kohtaa penis koskettaa sinussa. Stimuloi samalla klitoristasi painautumalla miestäsi vasten ylös ja alas menevän liikkeen sijaan.

G-pisteen löytää helposti myös asennossa, jossa mies ottaa sinut takaapäin. Näin penis ulottuu g-pisteen loppuun saakka. Jos miehesi on varustukseltaan isokokoinen, saattaa hän tavoittaa jopa a-pisteeksi kutsutun paikan, jonka avulla voi saada tajunnanräjäyttäviä orgasmeja.

Muista myös puristella lantionpohjalihaksia, jolloin klitoriksesi työntyy sisäänpäin ja tunnet miehesi intensiivisemmin.

Näin maksimoit nautinnon

Naisen vartalossa on monia eroottisia pisteitä. Tärkeää on stimuloida yhtä aikaa mahdollisimman montaa eri pistettä samaan aikaan. Voit esimerkiksi pyytää miestäsi antamaan sinulle suuseksiä ja koskettelemaan nännejäsi samaan aikaan. Voit myös kokeilla cowgirl-asentoa, jolloin olet miehen päällä, mutta kasvosi osoittavat hänen jalkojaan kohti. Näin g-pisteesi stimuloituu ja kätesi ovat vapaat koskettelemaan klitoristasi. Kannusta myös miestäsi koskettelemaan sinua mahdollisimman paljon.

Kokeile seksileluja

Joskus toimivat seksilelut ovat aivan onneen. Toisinaan liika aktivoiminen voi tehdä vaginasta kuivan, joten liukastusvoide on paikallaan. Myös varsinaiset seksilelut voivat helpottaa orgasmin saamista. Miehesi ei varmasti pahastu, jos annat hänelle ison dildon sijaan sormeen pujotettavan klitoriskiihottimen. Tai miksette kokeilisi penisrengasta?

MTV3/Helmi

Lähde: thefrisky.com

Kuvat: Shutterstock/Nikita Vasichenko

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja