Mainos

Nainen murhasi ex-poikaystävänsä myrkytetyllä Jägermeisterilla

Yhdysvalloissa 56-vuotias nainen on saanut 20-vuoden tuomion niin kutsutusta Jägermeister-murhasta.

Nainen murhasi entisen poikaystävänsä tarjoamalla miehelle ja tämän uudelle naisystävälle hyönteismyrkyllä höystettyä Jägermeisteria, kertoo ABC News. Naisystävä sai myrkky-Jägermeisterista vakavia oireita, mutta ei kuitenkaan menehtynyt juomaan.

Murhasta ja pahoinpitelystä syytetty 56-vuotias nainen sai teostaan viime viikolla 20 vuoden tuomion.

Nainen oli lähettänyt myrkytetyn Jägermeister-pullon sen jälkeen, kun poikaystävä oli ilmoittanut naiselle löytäneensä uuden tyttöystävän ja haluavansa erota

Nainen oli tämän jälkeen soittanut miehen uudelle naisystävälle. Nainen kertoi haluavansa tavata drinkkien merkeissä ja lähettävänsä sen vuoksi pariskunnalle pullon Jägermeisteria. Pulloon nainen oli laittanut lisäksi erittäin voimakasta hyönteismyrkkyä.

Mies oli juonut myrkytettyä Jägermeisteria shottilasillisen, uusi naisystävä puolestaan puolikkaan shottilasin. Nainen oli alkanut voimaan välittömästi pahoin ja menettänyt muun muassa hetkellisesti näkönsä.

Ystävä oli löytänyt lopulta pariskunnan makaamasta näiden asunnon lattialta. Mies julistettiin kuolleeksi paikan päällä.

Murhasta syytetty nainen oli paennut teon jälkeen Yhdysvalloista Taiwanin kautta kotimaahansa Thaimaahan. Hänet pidätettiin Lontoossa vuonna 2008, josta hänet karkotettiin Yhdysvaltoihin vuonna 2011.

Nainen kielsi alun perin syyllisyytensä Jägermeister-pullon myrkyttämiseen. Hän kuitenkin muutti lausuntoaan tämän vuoden toukokuussa, myöntäen syyllisyytensä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.