Mainos

Nainen kuoli asunnossa - mies putkassa

Poliisi selvittää Kontiolahdella sattunutta erikoista tapahtumasarjaa, jossa 67-vuotias nainen kuoli ensin asunnossa ja joitain tunteja myöhemmin samasta huoneistosta poliisiasemalle tuotu 59-vuotias mies putkassa.

Kuolemat tapahtuivat viime yönä ja tänä aamuna.

Joensuun poliisi oli asunnossa tekemässä kuolemansyyn tutkintaa, koska se oli saanut ilmoituksen aamuyöllä kuolleesta 67-vuotiaasta naisesta.

Asunnossa oli ollut myös 59-vuotias kontiolahtelainen mies, joka tuotiin poliisiasemalle. Mies oli päihtynyt, eikä häntä voitu jättää asuntoon, koska poliisit suorittivat virkatehtäväänsä.

59-vuotias tuotiin Joensuuhun päihtyneiden säilytystilaan keskiviikkoaamuna kello 6.13. Kello 7.30 aikaan mies todettiin kuolleeksi.

Alustavissa tutkimuksissa miehessä ei ole todettu mitään väkivallan merkkejä ja hän oli yksin päihtyneiden säilytystilassa.

Molemmille vainajille tehdään tänään oikeuslääketieteelliset kuolemansyyn selvitykset, johon liittyy myös oikeuskemiallisia tutkimuksia, sen selvittämiseksi, onko näillä kuolemilla jotain yhteistä tekijää.

Putkakuolemien tutkimisesta annettujen määräysten mukaan Joensuussa tapahtunutta putkakuolemaa tutkii Kuopion poliisilaitos. Joensuun poliisi tutkii kontiolahtelaisen naisen kuolemansyytä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.