Mainos

Nainen käännytettiin törkeästi hotellista – syynä yksin matkustaminen

Henkilökunta ei päästänyt naista hotellihuoneeseensa etukäteen vahvistetusta varauksesta huolimatta. 

Äänitaiteilijana työskentelevä Nupur Saraswat oli kirjautumassa aiemmin netin kautta varaamaansa hotelliin, kun hän yhtäkkiä joutui erikoisen tilanteen eteen. Intiassa sijaitsevan hotellin henkilökunta käännytti naisen hotellista vedoten siihen, että nainen matkusti yksin.

Singaporelaisnainen sai vasta vastaanotossa tietää, että hotelli ei ottanut vastaan naimattomia pariskuntia tai sinkkunaisia.

– Ensimmäinen reaktioni oli hämmennys. Minulla ei ollut kokemusta vastaavanlaisesta aiemmin, se oli omituista, nainen kertoo.

Hotellinjohtaja oli pahoitellut tilannetta ja ilmoittanut sen kuuluvan hotellin politiikkaan, eikä siitä voinut poiketa. Hän oli pyytänyt Saraswatia ottamaan yhteyttä varaussivustolle, josta nainen oli hotellihuoneensa varannut.

Hotellista käännytetty nainen jakoi kokemuksensa Facebookissa ihmetellen ajatusmaailmaa, jossa hotelli ajatteli hänen olevan paremmassa turvassa kadulla kuin heidän huoneessaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Olin äärimmäisen onnekas saapuessani aikaisin aamulla. Tämä olisit voinut olla sinä, toisessa hotellissa ja toisessa kaupungissa. Ehkä lentosi olisi saapunut kello 23 eivätkä he olisi antaneet sinun jäädä, nainen toteaa.

Nainen toivoi Facebook-päivityksensä kantautuvan myös varaussivusto Goibibon tietoon, jotta he oppisivat, että nykyaikana naiset matkustavat myös yksin.

Hotelli vetosi paikalliseen poliisiin

Näin myös kävi, sillä varaussivusto julkaisikin pian tapahtuneen jälkeen blogipostauksen, jossa yritys kertoo Saraswatin saaneen rahansa takaisin ja paremman hotellihuoneen täysin ilmaiseksi. Blogiteksti sisälsi myös kuvakaappauksen vastauksesta, jonka hotelli oli antanut varaussivuston kyselyyn tapahtuneesta.

– Emme estä yksinäisiä naisia yöpymästä hotellissamme, mutta tämä hotelli ei sijaitse oikealla alueella sinkkunaisille. Paikallisen poliisin pyynnöstä emme anna huoneita yksinäisille naisille tai naimattomille pariskunnille, hotellista oli kerrottu. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Varaussivuston mukaan tämä on ensimmäinen kerta kun vastaavaa tapahtuu, ja he aikovatkin käynnistää tapauksen tiimoilta tutkinnan. Saraswat kertoo, että hänen kohdaltaan tämä on ohi vasta sitten, kun sivusto on suodattanut tämän kaltaista politiikkaa noudattavat hotellit pois sivultaan.

Hän kertoo olevansa iloinen, jos voi omalla toiminnallan auttaa naisia matkustamaan helpommin ja turvallisemmin yksin.

Lähde: Independent


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.