Nainen joutui kodittomaksi ja muutti pakettiautoon kahden lemmikkirottansa kanssa Yhdysvalloissa – pian autossa kuhisi satoja rottia: Naapurustolta avulias ele

Nainen joutui kodittomaksi ja muutti pakettiautoon kahden lemmikkirottansa kanssa Yhdysvalloissa – pian rottia kuhisi autossa jo 300: Avuliaalta ja tutulta naapurustolta liikuttava ele 1:37

Yhteisö kokosi voimavaransa ja auttoi kiusallisessa tilanteessa olevaa koditonta.

San Diegolainen Kimberly Jackson havaitsi kadun varteen parkkeeratussa pakettiautossa jotain kummallista. Jackson huomasi tuulilasin läpi, kuinka auton sisällä kuhisi useita rottia.

Auton tiedetään kuuluvan paikalliselle Carla-nimiselle naiselle. Tieto naisen kodittomuudesta sekä hänen kiusallisesta rottaongelmastaan tuli naapureille yllätyksenä, jotka tunsivat Carlan mukavana ja lempeänä ihmisenä.

– Hän on vastikään joutunut kodittomaksi. Hän muutti pakettiautoon alun perin kahden lemmikkirottansa kanssa, mutta rotat ovat saaneet useaan otteeseen pentuja.

Jackson yritti lähestyä Carlaa ja tarjota tälle apuaan, mutta nainen ei ollut lähestymisestä mielissään.

– Hän lähinnä oletti, että haluan pilkata häntä.

Rakastaa lemmikkirottia

Pakettiautossa asuva Carla rakastaa lemmikkirottia, mutta kahden rotan lisääntymisen jälkeen uusille pentueille ei näkynyt loppua. Lopulta viranomaiset löysivät naisen ajoneuvosta jopa yli 300 lemmikkirottaa, ja yllätykseksi kaikki niistä olivat terveitä.

Viranomaisten mukaan rotat olivat valmiita uusiin koteihin.

Yhteisö haluaa auttaa takaisin jaloilleen

Jackson ja muut naapuruston jäsenet perustivat rahakeräyksen kodittoman Carlan hyväksi. CNN:n mukaan rahastoon on kertynyt noin 4 000 dollaria (noin 3 600 euroa), ja naapurusto toivoo, että rahasumman avulla Carla pääsisi takaisin jaloilleen.

– Meidän tulee auttaa toisiamme, Jackson toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat