Mainos

Nainen hypnotisoitiin uskomaan laihdutusleikkaukseen – pudotti 25 kiloa

Emma Eveleigh-Anderton laihdutti 25 kiloa mahapantaleikkauksen avulla. Erikoiseksi tarinan tekee se, ettei leikkausta oikeasti suoritettu: Eveleigh-Anderton vain hypnotisoitiin uskomaan niin.

Emma Eveleigh-Anderton laihdutti 25 kiloa hypnoosin avulla. Hypnoosissa naiselle uskoteltiin, että hänelle on asennettu mahapanta, joka on suunniteltu auttamaan painonpudotuksessa. Naisen vaatekoko pieneni koosta 46 kokoon 36.

Hypnoosin ansiosta Eveleigh-Anderton uskoo, että hänen vatsansa on muutettu vain golfpallon kokoiseksi. Hän voi syödä vain pieniä ruoka-annoksia.

– Hoito voi kuulostaa epätavalliselta, mutta minun kohdallani se tehosi. Hoidon lähestymistapa oli holistinen, ja siinä tutkittiin suhdettani ruokaan. Minua myös motivoitiin liikkumaan, Eveleigh-Anderton kuvaa.

Eveleigh-Anderton oli lihonut 82-kiloiseksi tytärtensä syntymän jälkeen. Myös taantuman ongelmien yksityisyritys lisäsi pikaruokien kulutusta. Erilaiset laihdutuskuurit tai –pillerit eivät poistaneet mässäilyn tuomia kiloja.

Itsevarmempi ja iloisempi elämä

Hypnoterapeutti Russell Hemmings hoiti Eveleigh-Andertonia kognitiivisen terapian ja hypnoterapian yhdistelmällä. Hänet opetettiin muun muassa suhtautumaan ruoan houkutuksiin arkipäivän eri tilanteissa.

Tuloksiin Eveleigh-Anderton pääsi investoimalla terapiaan tuhat puntaa, siis noin 1200 euroa. Mahapantaleikkaus maksaa noin 7000 puntaa, yli 8600 euroa.

– Terapiassa käyminen oli kuin leikkauksessa käymistä. Olin toimistotiloissa sen sijaan, että olisin ollut leikkaussalissa, nainen kertoo.

Eveleigh-Andertonin mukaan ensimmäisen käyntikerran jälkeen hänessä heräsi toivo, ja toisen kerran jälkeen hän pystyi jo kontrolloimaan syömisiään paremmin.

– Hoito on uudelleenopettanut mieleni. Tulen täyteen nopeammin ja syön vähemmän. Se ei ole tietoinen päätös, vaan nykyinen elämäntapani, hän sanoo.

Eveleigh-Anderton on myös alkanut nauttia liikkumisesta, ja saanut sen avulla onnistumisen kokemuksia.

– Kun olen laihtunut 25 kiloa, tunnen oloni iloisemmaksi, itsevarmemmaksi ja uskon olevani hyvä roolimalli lapsilleni, nainen sanoo.

Hän kertoo myös nauttineensa suuresti vaatekaappinsa uusimisesta. Erityisesti pienempien alusvaatteiden ostaminen on ollut vapauttavaa. Myös hypnoterapeutin reaktio oli ilahduttava yllätys: Hemmings ei tunnistanut huimasti laihtunutta potilastaan, kun he tapasivat puolen vuoden kuluttua!

Pikkukuvat suuenevat klikkaamalla.

MTV3/Helmi

Kuvat: Caters News/MV photos

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.