Mainos

Nainen hermostui naapurin lapsen meteliin - päätti hiljentää tämän rinnoillaan

Erikoinen naapurustoriita kovaäänisestä mönkijästä johti siihen, että meteliin kyllästynyt naapurinrouva päätti paljastaa rintansa 5-vuotiaalle pojalle Seeley's Bayn kylässä Kanadan Ontariossa.

56-vuotias Marika De Florio hermostui naapurissaan leikkivän 5-vuotiaan pojan ajokin meteliin siinä määrin, että päätti turvautua äärimmäisiin konsteihin hiljentääkseen pojan. Kun poika jatkoi äänekästä ajeluaan naisen talon vieressä lukuisista valituksista huolimatta, tämä riisui paitansa ja lähti pihalle paljain rinnoin.

Nainen kertoi Toronto Sun -lehdelle turvautuneensa vilautteluun, koska uskoi sen johtavan siihen, että naapurissa asuvat pojan isovanhemmat kutsuvat tällöin pojan sisään. Näin isovanhemmat tekivätkin, mutta kutsuivat samalla paikalle myös poliisin. Naapurit valittivat poliisille De Florion käytöksen olevan sopimatonta.

Poliisin mukaan De Florio ei kuitenkaan syyllistynyt mihinkään rikokseen. Kanadan lain mukaan naiset saavat kulkea yläosattomissa, kunhan sitä ei tehdä rahastustarkoituksissa tai korostetun seksuaalisesti.

Riidan voittanut De Florio on uhannut jatkavansa paljastelua joka kerta, kun poika metelöi ajokkinsa kanssa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.