Mainos

Nainen haluaa näyttää Jessica Albalta – saadakseen miehensä takaisin

Kiinalainen nainen aikoo käyttää kaikki keinot saadakseen entisen poikaystävänsä takaisin.

Kiinalainen 21-vuotias nainen aikoo leikkauttaa itsensä Jessica Alban näköiseksi saadakseen poikaystävänsä takaisin, kertoo Daily Mail.

Xiaoqingiksi esittäytyneen naisen poikaystävällä lienee jonkinlainen pakkomielle jenkkinäyttelijä Albasta, sillä hän on vaatinut ex-tyttöystäväänsä muun muassa meikkaamaan tähden tavoin ja käyttämään vaaleaa peruukkia. Xiaoqing kertoo exänsä myös ripustelleen Alban kuvia asuntoonsa ja kantaneen tämän kuvaa lompakossaan.

– Hän käski minua aina meikkaamaan kuten Jessica. Myös nukkuessani, nainen kuvaa.

Lopulta peruukissaan ja meikeissään julkisesti kulkenut Xiaoqing ei kestänyt ohikulkijoiden naureskelua ja muita huomionosoituksia, vaan repi tekoripset ja peruukin pois. Hänen poikaystävänsä ei tempauksesta innostunut, vaan päätti suhteen.

Aito Jessica Alba vaaleahiuksisena. Kuva: Wireimage/AOP

Nyt Xiaoqing kuitenkin haluaa miehen takaisin, ja on valmis kirurgisiin toimenpiteisiin, jotka tekevät hänestä Alban näköisen ikuisiksi ajoiksi. Xiaoqing kertoo rakastavansa miestään suuresti, ja siksi tekevänsä tämän mielipiteen mukaan.

– En halua menettää häntä, nainen sanoo.

Kirurgien mukaan naisesta on mahdollista saada kuulun näyttelijän näköinen, mutta leikkauksista tulee hyvin kalliita. Kirurgit myös toivovat naisen harkitsevan tarkkaan peruuttamattomia toimenpiteitä: he haluavat varmistaa, että Xiaoqing on valmis elämään leikkauksen jälkeen ja varautunut mahdollisesti saamaansa huomioon. Xiaoqing on kuitenkin varma päätöksestään.

– En tee tätä vain ex-poikaystäväni, vaan myös itseni vuoksi. Olen psykologisesti heikko ihminen, ja haluan haastaa itseni jotenkin ja rakentaa sitä kautta vahvan persoonan, hän perustelee.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Wireimage/AOP, kuvakaappaus Daily Mailin nettisivulta

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.