Mainos

Näin voit auttaa hirmumyrskyn uhreja Filippiineillä

Suomen Punainen Risti

Suomen Punaisen Ristin katastrofirahaston keräys on tällä hetkellä keskitetty Filippiinien auttamiseen, koska avuntarve on siellä suunnaton, sanoo tiedotuspäällikkö Outi Pärnänen.

Suomen Punainen Risti on jo lähettänyt filippiiniläisten auttamiseksi katastrofirahastosta 250 000 euroa.

Voit lahjoittaa rahaa SPR:n katastrofirahastoon täältä: http://www.punainenristi.fi/lahjoita.

Voit myös soittaa numeroon 0600-122 20 (20,28 € + ppm), laittaa tekstiviestin SPR numeroon 16499 (15 €) tai siirtää rahaa katastrofirahaston tilille FI06 2219 1800 0680 00, NDEAFIHH, merkitse lahjoituksesi viitteeksi "Filippiinien taifuuni".

SPR:llä on käynnissä myös lipaskeräys ympäri Suomen.

Unicef

Suomen Unisef lähetti jo eilen hätäapurahastosta 250 000 euroa Filippiinien katastrofin uhreille. Unicefin erityisenä vastuualueena Filippiineillä on lapsista huolehtiminen, kertoo viestintäjohtaja Jussi Kivipuro.

Yli neljä miljoonaa lasta kärsii taifuunin aiheuttamista tuhojen vuoksi. He tarvitsevat nopeasti puhdasta vettä, ruokaa ja lääkkeitä pysyäkseen hengissä.

Voit lahjoittaa rahaa Unicefin hätäapurahastoon täältä: http://www.unicef.fi/lahjoita-filippiinit.

Voit myös soittaa numeroon 0600-14501 (20,20 €/puhelu+pvm), laittaa tekstiviestin UNICEF numeroon 16499 (viestin hinta 10 euroa).

Pelastakaa lapset ry

Pelastakaa lapset ry toimii kansainvälisen Save the Children international  -järjestön kautta. Save the Children on toiminut Filippiineillä jo vuodesta 1981 ja hoitanut näiden vuosikymmenien aikana useita erilaisia hätätilanteita ympäri maan.

Pelastakaa Lapsilla on avustustiimejä työssä Boholissa, Iloilossa ja Taclobanissa, osa on paikalla ja osa matkalla kohteisiin. Joka tapauksessa kymmeniä avustustyöntekijöitä on lähiaikoina Filippiineillä, kertoo viestintäpäällikkö Carita Päivänen.

Voit lahjoittaa rahaa Pelastakaa lapset ry:lle täältä: http://www.pelastakaalapset.fi/tue-tyotamme/lahjoita.

Voit myös soittaa numeroon 0600-03365 (20,11 €/puhelu+pvm), laittaa tekstiviestin LAPSELLE numeroon 16499 (viestin hinta 10 euroa).

World Vision

Osallistumalla Suomen World Visionin katastrofikeräykseen autat Haiyan-taifuunin uhreja. Hädässä oleville toimitetaan muun muassa ruokaa, puhdasta vettä, hygieniatarvikkeita sekä väliaikaisia suojia. Lisäksi World Vision keskittyy lastensuojeluun ja psykososiaaliseen tukeen.

Voit tehdä lahjoituksen myös suoraan katastrofitilille: FI3280001570768136, viite 241542. Voit tehdä myös 10 euron lahjoituksen tekstiviestitse: lähetä tekstiviesti AUTAN numeroon 16499.

Plan Suomi

Plan turvaa lasten ja perheiden selviytymistä ja keskittyy hätäavussa nyt ensisijaisesti ruokaan, veteen, välttämättömyystarvikkeisiin sekä väliaikaissuojiin. Plan työskentelee myös lastensuojelun ja lasten koulunkäynnin jatkumisen hyväksi katastrofitilanteessa.

 Voit lahjoittaa rahaa Plan Suomelle tästä: http://www.plan.fi/fi-FI/lahjoita.

Kirkon ulkomaanapu

Kaikkien aikojen suurin hirmumyrsky aiheutti katastrofin, joka koskettaa ainakin 13 miljoonaa ihmistä. Tarvitsemme sinun apuasi, jotta voimme auttaa taifuunin uhreja. Lahjoituksesi käytetään ruoka-apuun, puhtaaseen veteen ja suojiin.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.