Mainos

Näin vältät epätoivoisuuden treffimarkkinoilla

Me kaikki tunnemme henkilön, joka puhuvat miehistä lakkaamatta, ovat epätoivoisia, koska eivät löydä ketään ja takertuvat hanakasti ensimmäiseen mahdolliseen kumppaniehdokkaaseen. Epätoivon kierre on kuitenkin mahdollista katkaista opettelemalla tuntemaan itsensä paremmin.

Haluatko eroon peloistasi, että jäät yksin, eikä kukaan arvosta sinua? Näillä vinkeillä saat enemmän varmuutta, ja löydät todennäköisemmin rakkauden.

1. Pidä taukoa treffeistä ja keskitä aikasi asioihin, joissa olet itsevarma ja hyvä. Jos saat arvostusta työpaikallasi, vietä siellä enemmän aikaa. Voit myös kasvattaa ammattitaitoasi kurssilla, tai verkostoutua muuten vain. Tarkoituksena on lisätä itsearvostustasi ja opetella tunnistamaan, miten käyttäydyt tietyissä tilanteissa. Kun huomaat pärjääväsi hyvin, voit soveltaa samaa tekniikkaa treffimaailmaan. Sinä pärjäät - myös treffeillä!

2. Mikä on suhteesi apuun? Jos tapanasi on lukea paljon elämänhallintaoppaita, naistenlehtien vinkkejä ja ihmissuhteisiin keskittyviä talk show -ohjelmia, pidä niistä taukoa ja luota siihen, että rakkaus tulee eteesi, jos on tullakseen. Jos taas et ole tottunut hakemaan apua lainkaan, ota itseäsi niskasta kiinni ja pyydä! Etsi ystävä, oppi-isä tai valmentaja, joka neuvoo sinua rakentamaan elämän, jonka itse haluat. Valitse ihminen, jonka itsevarma tyyli toimii sinullekin esimerkkinä.

3. Jaa rakkauttasi muille. Ottamisen sijaan ota antajan rooli. Tee hyväntekeväisyyttä, keskity itsesi sijaan muihin ja huomaat, että antaminen tuo paljon myös sinulle. Kokemus muistuttaa sinua siitä, mistä tosirakkaudessa on kyse.

4. Tee muodonmuutos. Ulkonäkösi muuttaminen voi tehdä ihmeitä sille, miten näet itsesi. Leikkaa hiuksesi, kokeile erilaista väriä, investoi uuteen vaatekertaan, maalaa kyntesi tai vaihda meikkaustyyliäsi. Tee jotakin, joka saa sinut muuttumaan myös sisäisesti ja huomaat, että olet taas rohkeampi itsesi.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: www.yourtango.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.