Näin valmistaudutte yhdessä intiimeihin hetkiin rannalla

Vielä on kesää jäljellä ja aikaa helliä omaa rakasta rantahietikon suojissa. Näin varaudut romanttiseen rakasteluun etukäteen!

Kesä on parhainta – no, tavallisesti myös ainoata – aikaa rakasteluun ulkona. Jos haaveissasi siintää vielä hellät hetket hiekkarannalla oman kumppanin kanssa ennen kesän päättymistä, tässä vinkit valmistautumiseen.

Etsikää etukäteen sopiva paikka

Tehkää romanttinen kävely rannalle löytääksenne yhdessä sopiva paikka rakasteluun. Etsikää suojaisia poukamia ja syrjäisiä dyynejä. Ettehän halua olla liian näkyvällä paikalla – kuka tahansa ohikulkija soittaa varmasti poliisit paikalle. Kun olette löytäneet budoaarinne, siivotkaa paikalta roskat, terävät kivet tai ajopuut ja palatkaa myöhemmin takaisin varusteidenne kanssa.

Varatkaa tarvittavat tavarat

Ehkäisyvälineiden lisäksi tarvitsette muutaman pyyhkeen itsenne ja hiekan väliin – ja tietysti suojaamaan itsenne tarvittaessa muiden katseilta. Jos seikkailette myöhään illalla tai yöllä, myös taskulamppu on tarpeen. Varatkaa mukaan myös pullollinen vettä kevyeen pesuun rakastelun jälkeen.

Välttäkää merta

Vaikka rakastelu vedessä saattaa näyttää elokuvissa kiinnostavalta, suolavesi ei välttämättä ole paras paikka tähän puuhaan. Jotta seksi ei tuntuisi molemmista hiekkapaperilla soutamiselta, pysytelkää rannalla. Vedessä rakasteluun saattaisi olla myös vaikea keskittyä kaislojen, mutapohjan tai kalojen – tai pelkän kalojen ajattelun – takia.

Pukekaa ylle helposti riisuttavat vaatteet

Varaa päällesi vaatteet, jotka ovat helpot myös pitää osittain päällä rakastelun aikana. Ette herätä niin paljon epäilystä mahdollisissa silminnäkijöissä, kuin jos olisitte kokonaan alasti.

Olkaa nopeita

Jännitys kiinnijäämisen pelosta saa varmasti teidät molemmat kuumiksi nopeasti. Julkisella paikalla rakastelu on oiva paikka pikaiselle aktille, sen sijaan että alkaisitte selailla Kama Sutraa ja harjoitella asentoja rannalla.

Tarkastakaa sääennuste

No, ettehän halua joutua rankkasateen yllättämiksi kesken aktin!

Lue myös:


MTV3/Helmi

Osittainen lähde: 2forcouples.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja