Näin vähän aikaa brittipariskunnilla on toisilleen

Kolmannes brittipariskunnista viettää vähemmän kuin 30 minuuttia aikaa kahdestaan, uusi kysely paljastaa.

Eatwelshlamb.co.uk-sivuton tekemä kysely paljastaa, että brittiparit kaipaisivat enemmän yhteistä aikaa. Kysely, johon osallistui 2000 ihmistä, osoittaa että pariskunnat viettävät aivan liian vähän aikaa toistensa seurassa. Parit viettivät siis keskimäärin vähemmän kuin 30 minuuttia päivästä kahdestaan. Kyselyyn vastanneista 16 prosenttia ei vietä keskenään lainkaan laatuaikaa.

Kolme kymmenestä ihmisestä pelkää että heidän parisuhteensa kärsii, koska he viettävät liian vähän aikaa kahdestaan. Ja suurin osa, vastanneista 89 prosenttia uskoi, että heillä menisi paremmin, jos he viettäisivät enemmän aikaa yhdessä.

Puolet kyselyyn vastanneista olisi tyytyväisiä pelkästään siihen, jos he voisivat nauttia kumppaninsa kanssa lämpimän aterian yhdessä ja keskustella päivän tapahtumista. Kuusi kymmenestä pariskunnasta toivoisi yksinkertaisesti sitä, että heillä olisi aikaa kysellä kumppaninsa kuulumisia joka päivä, jotta he tietäisivät, miten tällä menee. Kyselyyn vastanneet sanovat, että ihannetilanteessa heillä olisi ainakin tunti ja 25 minuuttia aikaa toisilleen joka päivä. Työ, kotityöt, lapset ja television katsominen estävät kuitenkin yhteisen laatuajan viettämisen.

– Laatuaika merkitsee monille ihmisille vain rentoutumista kumppanin seurassa - ilman stressiä ja arjen paineita ja keskeytyksiä. Uskomatonta, mutta 16 prosenttia kyselyyn osallistuneista kertoi, ettei heillä ole lainkaan laatuaikaa kumppaninsa kanssa - mikä tarkoittaa, että he eivät pääse rentoutumaan sohvalla, syömään yhdessä tai pitämään hauskaa ulkona, eatwelshlamb.co.uk -sivuston puhemies kertoo.

Mikäli ihmisillä olisi aikaa, he viettäisivät sitä rakkaansa kanssa mieluiten elokuvia katsomalla, syömällä yhdessä, käymällä ostoksilla, kävelemällä luonnossa, viettämällä aikaa baarissa, katsomalla stand upia tai menemällä rannalle.

Kiire on kuitenkin tehnyt jo tehtävänsä. Kyselyyn vastanneista 49 prosenttia kertoi, että heidän kumppaninsa ei enää edes yrittänyt mitään romanttista, sillä siihen ei yksinkertaisesti ollut aikaa. Sohvalla halailu päivän päätteeksi onkin usein päivän ainut hetki, kun pariskunnat pääsevät nauttimaan toistensa seurasta.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja