Näin tyylikkäästi asuu Christina Aguilera, katso kuvat!

Yksi maailman seuratuimmista julkkisnaisista on uskollinen vintagen kannattaja myös sisustuksen suhteen. Katso täältä upeat kuvat ja kopioi Christinan tyyli.

Christina Aguileran Floridan koti on todellinen ilmestys, sillä asunto on lattiasta kattoon 30- ja 40-lukujen Hollywoodia. Etenkin Marilyn Monroeta ihaileva tähti osti asunnon hieman synkempää tyyliä suosivalta Osbournen perheeltä, mutta on onnistunut muuttamaan luksustalon täysin. Katso täältä kuvat Christinan kodista.

Kopioi Christinan tyyli

Haaveiletko vanhan Hollywoodin glamouria huokuvasta kodista?

Vahvat, mutta pehmeät värit ovat tunnuksenomaisia menneiden aikojen tähtiloistolle. Petroolinsininen, kermanvalkoinen, vahva pinkki ja kirkkaan punainen ovat hyviä värivaihtoehtoja, joilla voit muuttaa kotiasi. Myös ruutu- ja eläinkuosit, sekä kultaiset yksityiskohdat vievät ajatukset menneeseen.

Tätäkin sisustustyyliä kannattaa rikastuttaa kirpputoreilla. Suunnista etenkin pienempien paikkakuntien kierrätyskeskuksiin, sillä sieltä teet parhaat löydöt. Metsästä vahvoja, raskaita materiaalia ja pieniä, vanhoja koriste-esineitä.

Kodintekstiilejä muuttamalla vaihdat sisustusta nopeasti ja helposti. Valitse villiä leopardikuosia ja kultaa, punaista ja tyttömäistä vaaleanpunaista. Täytä sänkysi tyynyröykkiöllä ja valitse mahdollisimman erilaisia tyynyjä. Vanhan ajan glamour tarkoittaa myös pehmeitä materiaaleja, silkkiä ja satiinia. Myös koristeellisuus ja pienet yksityiskohdat ovat tärkeässä osassa.

Hieman suurempaa stailausta kaipaavalle vinkiksi AGAn upea kaasuliesi, jota saa muun muassa turkoosin ja violetin sävyissä, sekä pilkullisena.

Kuvat: Wireimage/ AOP/ H&M Home/ Gasum Oy

Hannele Järvelä/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat