Mainos

Näin tulva on piinannut – katso kuvat

Runsaat sateet haittaavat autoilijoita monin paikoin Uudellamaalla ja myös muualla maassa. Vesi on tulvinut teille, ja nopeusrajoituksia on laskettu monin paikoin. Rajoituksista tiedotetaan tilapäisillä liikennemerkeillä. Uudellamaalla on myös asetettu painorajoituksia.

Tavallista alhaisempia nopeusrajoituksia on voimassa muun muassa Vihdintiellä Vantaalla ja Uudella Porvoontiellä Sipoossa.

Suomen ympäristökeskuksen mukaan sateet ovat nostaneet jokien virtaamia Etelä- ja Lounais-Suomessa. Tilanne vastaa monin paikoin kevättulvaa.

Espoonjoen vedenpinta näyttäisi silmämääräisesti olevan hienoisessa laskussa Espoossa, kerrotaan pelastuslaitokselta. Tästä huolimatta Turun moottoritiellä on edelleen suljettuna yksi Turun suuntaan johtava kaista.

Käännettä suotuisampaan suuntaan on osaltaan jouduttanut se, että Bodominjärvestä tulevaa virtaamaa on rajoitettu. Tähän ryhdyttiin sen jälkeen, kun Espoonjoen tulviminen uhkasi jo rakennuksia Kirkkojärven alueella.

Autoilijoita kehotetaan edelleen välttämään Turun moottoritietä välillä Kehä II-Kehä III ja käyttämään vaihtoehtoisia reittejä.

(MTV3 - STT)

Katso tulvakuvia

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.