Näin tähtiparin häät onnistuttiin salaamaan

Gossip Girl -tähti Blake Livelyn ja tuoreen aviomies Ryan Reynoldsin häiden salaaminen vaati ponnistuksia myös parin lähipiiriltä.

Viihdemaailma kohahti, kun uutiset Gossip Girl -kaunotar Blake Livelyn ja näyttelijä Ryan Reynoldsin sala-avioitumisesta levisivät maailmalle. Tähtipariskunta onnistui astelemaan alttarille vaivihkaa.

Pari ei ole kommentoinut julkisuudessa sen enempää romanssiaan kuin kihlautumistaankaan, joten myös naimisiinmeno haluttiin rajata lähipiiriin. Jotta tapahtuma myös pysyi salassa, totuutta juhlasta ei tiennyt edes niihin palkattu henkilökunta. Esimerkiksi hääkakun leiponut leipuri oli autuaan tietämätön siitä, kuka hänen luomuksiaan tulisi nauttimaan.

Livelyn veli Jasonkin on nyt kommentoinut, mitä salaisen spektaakkelin kulisseissa tapahtui.

– Se oli uskomatonta. Matkustin ympäri maata vuokraamassa autoja osavaltion ulkopuolelta pitääkseni tapahtuman salassa, hääkuljetuksista vastuussa ollut veli paljastaa New York Daily Newsille.

Lopulta totuus alkoi kuitenkin paljastua, paljastaa eräs hääpaikkana toimineen Charlestonin kaupungin asukas.

Millä keinoin häät pyrittiin salaamaan? Mikä lopulta sai paikalliset hoksaamaan asian? Lue lisää: Näin tähtiparin häät onnistuttiin salaamaan

GOSSIP GIRL Subilla maanantaisin klo 20.00.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat