Näin tähdet juhlivat polttareitaan

Tarvitsetko inspiraatiota omia polttareitasi varten? Ota mallia näistä julkkiksista ja juhli viimeisiä päiviäsi poikamiestyttönä Hollywood-tähtien tapaan!

Haluatko juhlia polttareitasi kuten julkkikset? Glamour paljastaa, kuinka voit juhlia niin kuin suosikkitähdet.

Katie Price

Katie Price järjesti omat polttarijuhlansa neljä kuukautta sen jälkeen, kun oli mennyt naimisiin Alex Reidin kanssa. Erikoisinta juhlassa oli se, että tarjolla ei ollut ollenkaan alkoholia. Juhlat järjestettiin lontoolaisessa hotellissa ja morsian poistui paikalta yhden aikaan aamuyöstä Barbie-nuken muotoisen kakun kanssa. Kohtelias morsian jopa kyyditsi ystävänsä koteihinsa!

Katy Perry

Katy Perry juhli polttareitaan Las Vegasin Hard Rock Hotelissa. Kyseessä olivat allasjuhlat ja mukana menossa oli 25 vierasta. Perryn paras ystävä Rihanna toimi juhlien järjestäjänä. Rihanna muisti myös kehua hääparia:

– He ovat hulvattomia, töykeitä ja epäkohteliaita, se on täydellistä!

Perry kirjoitti seuravana päivänä Twitteriin, että taitaa tarvita juhlinnan jälkeen uuden maksan.

Emily Blunt

Nuori Victoria -elokuvan tähti Emily Blunt vietti polttareitaan Los Angelsissa. Hän varasi hiljaisen pöydän Trousdale Loungesta ja juhli tulevia häitänsä parhaiden tyttöystäviensä kanssa, joiden joukkoon mahtui muun muassa näyttelijätär Amy Adams. Muut juhlijat kertovat, että tyttöporukka joi useita cocktaileja ja tanssi villisti myöhään yöhön.

Nicole Richie

Nicole Richie juhli viimeisiä poikamiestyttöpäiviään suositussa lomakohteessa Mexicossa. Mukana olivat ystävät Sam Ronson ja Christina Aguilera.

Huhujen mukaan Richie pukeutui juhlan kunniaksi kaulakoruun, joka oli tehty muovisista peniksistä.

MTV3/Helmi

Lähde: Glamour

Kuvat: WireImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat