Näin suomalaisjulkkikset juhlistavat Niinistön vaalivoittoa

MTV3.fin Viihdeuutiset tiedusteli muutamalta Sauli Niinistöä julkisesti tukeneelta suomalaisjulkkikselta, miten he juhlistavat Sauli Niinistön vaalivoittoa.

Sunnuntai-iltana selvisi, että Sauli Niinistö astuu valtaan presidentiksi 1. maaliskuuta alkaen. MTV3.fin Viihdeuutiset tiedusteli muutamalta häntä julkisesti kannattaneilta suomalaisjulkkiksilta, miten he juhlistava Sauli Niinistön vaalivoittoa.

Sipe Santapukki: Peukut ylös

Sipe Santapukki on eräs Sauli Niinistön näkyvimmistä julkkiskannattajista. Muusikko Sipe Santapukilla riittää kiireitä musiikkituotannon parissa vaalipäivänäkin, jolloin hän painaa pitkää päivää studiolla.

– Teemme ympäripyöreitä päiviä levyn kanssa. Ensi viikolla levy lähtee painoon, joka tarkoittaa sitä, että joka ikinen päivä ja yö on kädet täynnä tekemistä. Nostan peukut pystyyn ja jatkan kappaleiden kuuntelemista, hän kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Timo Jutila: Olen tyytyväinen

Timo Jutila on ollut aina Sauli Niinistön kannattaja. Hänen mukaansa Sauli on rehellinen, osaava ja johtava ihminen, joka ajaa Suomen etuja.

– En usko, että mitenkään erikoisemmin. Olen tyytyväinen, että päästään nauttimaan hyvästä johtajuudesta, Timo Jutila kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Joona Puhakka: Skumppalasi kädessä

Joona Puhakka näkee, että Sauli Niinistön valtteja ovat pitkä kokemus sekä asiantuntemus talousasioissa.

– Olen Sauli Niinistön valmiina skumppalasi kädessä juhlistamassa hyviä tuloksia, Joona Puhakka myhäilee MTV3.fin Viihdeuutisille.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat