Mainos

Näin suomalaiset muistavat Michael Jacksonin

Kukapa ei olisi lapsena ja vielä vähän vanhempanakin yrittänyt ainakin salaa yksin kotona harjoitella Moonwalkia! Sanottiin Michael Jacksonista mitä tahansa, mies oli oman aikansa ikoni, ja mullisti musiikkimaailman.

Anna

Muistan aina kun ala-asteikäisenä sain joululahjaksi hartaasti toivomani Michael Jackson kasetin, se oli paras joululahja enkä koskaan unohda sitä tunnetta kun sain c - kasetin käsiini! Minulla on myös lahjaksi saamani Michael Jackson pussilakana sekä tyynyliina. Ne ovat käytössä kuluneet, mutta en ole voinut heittää niitä poiskaan, nyt varsinkaan.Tuntuu uskomattomalta, että Popin kuningasta ei enää ole. Rauha hänen muistolleen.

Katja

Kesä -83 mansikkapellolla Puponmäessä roudattiin levysoitin ja kajarit pellon laitaan ja laitettiin Triller levy soimaan täysillä...mansikat nousi puskista iloiseen tahtiin meidän laulaessa täysillä mukana :) Sittemin samaisena kesänä levyni meni pilalle, kun isäni oli ottanut ystävälleni lainaamani levyn kuljetettavaksi kotiin ja oli laittanut sen auton hattuhyllylle ja sehän kuumana kesänä meni mutkille. Raivosin ihan hulluna isälle ja hän ei suostunut ostamaan minulle uutta levyä :(

Jaana Rissanen

Surullista, niin surullista kun Popin kuningas kuoli, mutta luulen että tämä taisi olla vain Michaelin parhaaksi. Michael jatkaa moonwallkeria taivaassa.

Memonic1024

Muistan vielä hyvin ensimmäisen kerran, kun elämässäni tietääkseni kuulin Michael Jacksonin musiikkia. Olin 9-vuotias, vuosi -83, ja taisi olla Thriller, joka voitti koulussa luokkamme levyraadin. En erityisemmin välittänyt Michael Jacksonin musiikista muutamaa kappaletta lukuun ottamatta, vielä vähemmän persoonasta. Mutta minun sukupolvelleni Michael on aina ollut olemassa ja aina tähti. Vanhoissa Suosikeissa ja nuortenlehdissä oli aina ihailijakuvia ja juttuja Jacksonista. Siksi poismeno yllättäen koskettaa, vaikka olikin mielestäni odotettavissa.

Tanja

Michael Jackson on myytti. Kuin rikkautta takova sampo. Ensimmäinen Michael Jackson -levyni oli History-kokoelma. Tuolla albumilla oli hittejä ja uusia kappaleita. Tietyt raidat kuluivat kuuntelun myötä puhki. Oli hankittava lisää Jacksonin levyjä. Yllätyin aina, kun sain käsiini uuden Michael Jackson -levyn. Uusia mahtavia biisejä löytyi jokaiselta albumilta.Michael Jackson tehtaili musiikillista rikkautta kuin sampo rahallista. Sampokin tuhoutui, kun ihmiset repivät sen kappaleiksi. Olin tottunut nuoruudesta asti siihen, että musiikin historiasta löytyy jatkuvasti uusia hienoja Jacksonin kappaleita. Kun kaikki oli kuunneltu, uuden odotus alkoi. Eilisyöhön saakka odotin hetkeä, jolloin Jackson olisi julkaissut uuden levyn täynnä käsittämättömiä kappaleita. Hittejä, klassikoita. Sitä ei tapahdu. Mutta niin Jacksonin kuin sammonkin kanssa, se mitä jää jäljelle, tuottaa ehtymätöntä rikkautta.

MJ-250609

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.