Näin sujui Esko Eerikäisen debyyttipäivä radiojuontajana

Esko Eerikäinen aloitti aamujuontonsa SuomiPopilla maanantaina.

Viihteen monitoimimies Esko Eerikäinen pääsi maanantaina tulikoitokseen eetteriin Radio SuomiPopin juontajana. Uudelle aluevaltaukselle mies suuntasi kolmen hengen juontajaporukassa. Hänen kanssaan samassa tiimissä toimivat Laura Salminen ja Janne Kataja. Ensimmäisen päivän jälkeen mies on positiivisin mielin.

– Hyvin sujui, vaikka alussa olikin totuttelemista. Olen tyytyväinen suoritukseeni, Esko iloitsee MTV3.fin Viihdeuutisille.

Vaikka työpäivä alkaakin jo kuudelta, aikaiset herätykset eivät tuota miehelle suurempia hankaluuksia. Oikea motivoituminen auttaa huomattavasti uudella uralla. Miehellä onkin selvä näkemys siitä, miten debyyttipäivän jälkeen sisäänajo uuteen työhön jatkuu.

– Onhan se vähän haastavaa, mutta pakko on herätä. Uuteen rytmiin kyllä tottuu. Alku on lähtenyt käyntiin, ja tässä riittää paljon opettelemista ja totuttelemista. Olen opiskellut tätä varten jo pidemmän aikaa, hän kertoo.

Ensimmäisen päivän kihelmöinti tuntui myös viihdekonkarilla, vaikka hänellä onkin pitkäaikainen kokemus juontohommista. Ohjelmalla on laaja kuulijakuntansa, mutta sitä ei miehen mukaan kannata ajatella. Positiivinen tunnelma heijastuu vielä selkeämmin kuulijoille vahvasta yhteishengessä eetterin uumenissa.

– Alussa asiaa ajatellessa siinä on oma jännityksensä. Kun miettii, että sitä tekee yhdelle ihmiselle, niin se on henkilökohtaisempaa. Siellä on vielä toiset juontajat ympärillä, niin fiilikset välittyvät sitä kautta, Esko paljastaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat